Çok Şık Siyah Uzun Elbise Modelleri

Çok Şık Siyah Uzun Elbise Modelleri
Çok Şık Siyah Uzun Elbise Modelleri
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gece elbiseleri için Siyah keza seksi ayrıca de çok şık bir seçenektir. Bu yüzden bugünkü galerimizde Çok Şık Siyah Uzun Elbise Modelleri‘ni sizin için bir araya getirdik!

Siyah renk kadınların her daim vazgeçilmez olmuştur. Giyeni keza seksi hem de daha cılız hem de sade bir şıklığa kavuşturan siyah rengi istediğiniz o kadar fazla renkle de kombinleyebilirsiniz. Örneğin beyaz ile ciddi, kırmızıyla seksi, neon renklerle eğlenceli bir görünüme kavuşabilirsiniz. Gece elbiselerinde de en çok kullanılan renklerdendir siyah… Sizi güçsüz göstermenin yanı sıra siyah renk uzun bir elbiseyle her türlü düğün ve davete gidebilirsiniz. Balık elbise modelleri son yılların en popüler uzun elbiseleri aralarında, mesela siyah tüllü, straplez bir balık elbiseyi şık ve zarif takılarla kombinleyebilirsiniz. Galerimizde göreceğiniz üzere derin sırt dekolteli siyah bir elbiseyi kırmızı bir ruj ve sade bir ayakkabıyla tamamlayabilirsiniz. Günlük hayatta da uzun askılı siyah elbiseleri özellikle bahar ve yaz aylarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yakın arkadaşınızın düğünü için düşük omuzlu bir prenses elbise modelini ise siyah rengin şıklığıyla birleştirebilir ve trend bir görünüm yakalayabilirsiniz!

Bundan Böyle galerimize göz atmanın zamanı geldi! Galerimizdeki elbise modellerinden ilham alarak istediğiniz özel gün için şahane kombinler yapabilirsiniz!

1. Tüllü Siyah Uzun Elbise

Siyah Uzun Elbise Modelleri

2. V Yaka Uzun Siyah Elbise

Uzun Siyah Elbise Modelleri

3. Sırtı Açık Siyah Uzun Abiye

Siyah Uzun Abiye Modelleri

4. Düz Siyah Elbise

Düz Siyah Elbise Modelleri

5. Yırtmaçlı Siyah Elbise

Abiye Siyah Elbise Modelleri

6.

Siyah Uzun Elbise Modelleri-6

7.

Siyah Uzun Elbise Modelleri-7

8.

Siyah Uzun Elbise Modelleri-8

9.

Siyah Uzun Elbise Modelleri-9

10.

Siyah Uzun Elbise Modelleri-10

11.

Siyah Uzun Elbise Modelleri-11

12.

Siyah Uzun Elbise Modelleri-12

13.

Siyah Uzun Elbise Modelleri-13

14.

Siyah Uzun Elbise Modelleri-14

15.

Siyah Uzun Elbise Modelleri-15