15+ Uzun Balık Elbise Modelleri

15+ Uzun Balık Elbise Modelleri
15+ Uzun Balık Elbise Modelleri
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel bir gece için şık ve kaliteli bir gece elbisesi mi arıyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz! Galerimizdeki 15+ Uzun Balık Elbise Modelleri‘nden ilham alarak inanılmaz bir görünüme kavuşabilirsiniz!

Günümüzde uzun  gece elbisesi modelleri bir hayli çeşitlendi. Kadınlar kendi fiziklerine ve tarzlarına göre gece elbiseleri bulmakta eskisi değin zorlanmıyor. Eğer cisim hatlarınızı ön plana çıkacak bir gece elbisesi arıyorsanız uzun balık model elbiseler tam size göre! Balık elbise modelleri çoğunlukla dairesel hatlara sahip bayanlarda çok hoş durur. Ancak fazlalıklarınız olduğunu düşünüyorsanız bir korseyle istediğiniz görünüme ulaşabilirsiniz. Straplez balık elbise modelleri en çok seçim edilen balık elbiseler aralarında… Göğüs kupu kalp biçiminde olan siyah bir balık elbiseyle şık görünmemenizin ihtimali değil bizden söylemesi! Dekolteli elbiseler tercih etmek istemiyorsanız uzun kollu balık elbise modelleriyle epeyce zarif ve şık bir görünüme kavuşabilirsiniz. Eğer balık elbisenizde yırtmaç yoksa platform topuklu bir ayakkabıyla kombininizi tamamlayabilirsiniz. Oysa balık elbiselere en fazla stilettolar ve zarif bir portföy çanta uygu. Işıltılı ya da pullu bir elbise tercih edecekseniz takı ve aksesuarlarınızın sade olmasına uyarı etmelisiniz.

Minik ip uçlarımızın ardındaki sıra geldi elbise modellerine bakmaya! İşte karşınızda birbirinden şık ve hoş balık elbise modelleri!

1.Cheap Jerseys Balık Model Siyah Elbise Stili

Balık Model Elbise

2. Balık Model Çok Şık Elbise

Balık Model Elbiseler

3. Uzun Işıltılı Balık Elbise Modeli

Uzun Balık Elbise Modelleri

4. Kadife Balık Abiye Elbise

Balık Abiye Elbise Modelleri

5. Sırtı Açık Uzun Balık Model Elbise

Uzun Balık Model Elbiseler

6.

Uzun Balık Elbise Modelleri-6

7.

Uzun Balık Elbise Modelleri-7

8.

Uzun Balık Elbise Modelleri-8

9.

Uzun Balık Elbise Modelleri-9

10.

Uzun Balık Elbise Modelleri-10

11.

Uzun Balık Elbise Modelleri-11

12.

Uzun Balık Elbise Modelleri-12

13.

Uzun Balık Elbise Modelleri-13

14.

Uzun Balık Elbise Modelleri-14

15.

Uzun Balık Elbise Modelleri-15

16.

Uzun Balık Elbise Modelleri-16

Kaydet