Görmek İsteyeceğiniz En Güzel Uzun Abiye Modelleri

Görmek İsteyeceğiniz En Güzel Uzun Abiye Modelleri
Görmek İsteyeceğiniz En Güzel Uzun Abiye Modelleri
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nikah ve davetlerde şık görünmeyi kim istemez? Abiye modeli yeğlemek olur ya de kadınların en fazla zorlandığı giysi seçimleri arasındadır. Elbisenizin ayrıca gövde tipinize yakışması, keza renginin teniniz ve makyajınızla ahenk içinde olması hem de demode olmaması gerekir. Bunun için de sezonun en trend elbise modellerini peşine düşüp takip etmekte fayda var.

Düğün ve davetlerde giyebileceğiniz çok değişik abiye modellerini piyasada bulmak artık fazla basit. Abiye elbisenin modeli değin materyali ve kumaşı da epeyce önemlidir. Balık elbiselerde genellikle dantel ve saten gibi kumaşlar kullanılır. Balık elbiseler kadınsı karoser hatlarınızı ortaya çıkarırken hoş bir görünüme kavuşmanızı sağlar. Tül abiye elbiseler de artık çok modern ve şık… Özellikle fazlalıklarınız olduğunu düşünüyorsanız belden büzgülü ve uçuş uçuş bir abiye modeli tercih etmek bütün kusurlarınızı kapatacaktır. Tek bir materyal yerine birdenbire pozitif materyalin kullanıldığı elbiseler de epeyce şık bir görünüme kavuşmanızı sağlar. Şık ve gösterişli görünmek için dekolteden kaçınmamanız gerekiyor… Bu ister abartıdan uzak göğüs ya da sırt dekoltesi olabilir ya da derin bir yırtmaç olabilir. Elbiseniz fazla artı ayrıntısıyla uğraşma içeriyorsa pabuç ve aksesuarlarınızda sadelikten yanlamasına olmanız akıllıca bir saldırı olacaktır.

Uzun lafın kısası size en çok yakıştığını düşündüğünüz elbise modeli sizin için en dürüst seçim olacaktır.  Gelin acilen beraber galerimizde bir araya getirdiğimiz en şık abiye modellerine beraber bakalım!

1. Uzun Tüllü Abiye Modeli

Uzun Abiye Modelleri

2. Uzun Taşlı Abiye Elbise

Uzun Abiye Elbise Modelleri

3. Işıltılı Uzun Abiye Elbise Modeli

Uzun Abiye Elbise Modelleri

4. Sırtı Açık Abiye Modeli

Abiye Modelleri Uzun

5. 2016 Yırtmaçlı Uzun Abiye Modeli

2016 Uzun Abiye Modelleri

6.

Uzun Abiye Modelleri-6

7.

Uzun Abiye Modelleri-7

8.

Uzun Abiye Modelleri-8

9.

Uzun Abiye Modelleri-9

10.

Uzun Abiye Modelleri-10

11.

Uzun Abiye Modelleri-11

12.

Uzun Abiye Modelleri-12

13.

Uzun Abiye Modelleri-13

14.

Uzun Abiye Modelleri-14

15.

Uzun Abiye Modelleri-15

16.

Uzun Abiye Modelleri-16

17.

Uzun Abiye Modelleri-17

18.

Uzun Abiye Modelleri-18

19.

Uzun Abiye Modelleri-19

20.

Uzun Abiye Modelleri-20

Kaydet

Kaydet