14:02 - Şehit polisin kahramanlığı katliamı bu şekilde önlemiş
14:02 - Tartıştığı kişiyi sokak ortasında vurdu
14:01 - Buraya kadar ahbap!
17:55 - Hobi olarak başladılar, talepleri yetiştiremiyorlar
17:55 - Çocuk parkında dehşete düşüren hayvana işkence kalıntıları
17:54 - Cezaevi firarileri yakalandı!
17:54 - Cani anneden kan donduran sözler: “Canım istedi öldürdüm”
11:44 - İyi Parti Çeşme İlçe Başkanı istifa etti
ABD Hava Kuvvetleri Merkez Komutanlığı Komutanı Jeffrey Harrigian, Suriye’de bir Rus uçağının ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait bir tanker uçağının önünü kestiğini duyurdu
Jeffrey Harrigian, bugün yaptığı bir basın açıklamasında, “Söz konusu jet, bizim tanker uçaklarımızdan biriyle temas halindeydi… Su-30 veya Su-35’dan hangisi olduğunu net hatırlayamıyorum” diye konuştu. ABD’li komutan, olayın tam olarak ne zaman ve nerede olduğunu ise netleştirmedi.
Harrigian, “Bu olay, amatörce olarak nitelendirebileceğim bir önlemeydi. Bu olayı kendileri (Rusya) ile görüştük ve onlar da sonradan bunu itiraf etti” dedi.
Bu olayın dışında iki ülkenin hava birlikleri arasında başka herhangi bir olayın tespit edilmediğini belirten Harrigian, ABD ile Rusya arasında imzalanan güvenli uçuşlar memorandumu çerçevesindeki temasları kastederek, “Onlar (Rusya) anlaşmalarımıza uyuyor, taleplerimizi karşılıyor” ifadelerini kullandı.