Annesinin 5. kattan attığı bebeği muz ağacı kurtardı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tayland’ın Samut Parkan kentinde genç anne, yeni doğan bebeğini 5. kattaki evinin balkonundan attı. Bahçedeki muz ağacına denk gelen bebek, ağacın yaprakları sayesinde hayata tutundu. Muz ağacının yaprakları, küçük bebeğin düşüşünü yavaşlattı.

GÖBEK BAĞI HALA YAPIŞIK Ağlama sesini duyan apartman sakinleri, sesin geldiği yere gittiklerinde balkondan atılan bebeği gördüler. Bahçenin etrafını çeviren tellerin üstünden atlayıp ağlama sesine giden apartman sakinleri, muz ağacının altındaki ve göbek bağı hala yapışık olan bebekle karşılaştılar. Etrafı kırık muz ağacı dallarıyla çevrelenen bebeğin, düşüşünü ağacın yavaşlattığı belirtildi. Olay yerine gelen polis ve sağık ekipler, yeni doğan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu, sadece bir kaç çizik ve sinek ısırığının olduğunu belirtti.

“BAŞTA ÇOK ÖNEMSEMEMİŞTİM” Apartmanın sakini Hang Konhaan gerçekleştirdiği açıklamada,”İlk ağlama seslerini duyduğumda saat 10.30 civarıydı. Fakat başta duyduğum ağlama seslerini çok önemsememiştim ancak daha sonra bir başka komşum ile konuşunca ağlama sesinin geldiği yeri kontrol etmeye gittik.” ifadelerini kullandı. Olayla ilgilenen polislerden albay Amnat Charoen, “Vücudu plasenta ile kaplı bebek muz ağaçlarının dibinde duruyordu. Vücudunun üzeri sinekler ve karıncalar ile kaplıydı. Vücudunda oluşan kızarıklıktan yüksek bir yerden düştüğü anlaşılıyordu” dedi.

“BÜTÜN OLASILIKLARI DEĞERLENDİRİYORUZ” Charoen, yeni doğan bebeğin hastanede durumunun iyi olduğunu belirtti. Araştırmalarını sürdüren Charoen, “Annenin kimliğini tespit için bütün olasılıkları değerlendiriyoruz” ifadelerini kullandı.