Yeni Malatyaspor-Akhisarspor Canlı İzle, Ne Vakit, Saat Kaçta?

Yeni Malatyaspor-Akhisarspor Canlı İzle, Ne Vakit, Saat Kaçta?
Yeni Malatyaspor-Akhisarspor Canlı İzle, Ne Vakit, Saat Kaçta?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evkur Yeni Malatyspor, Spor Toto Süper Lig ’in 14. haftasında bu akşam Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek.

Ligin geride kalan 13 haftasında 6 başarı, 3 birliktelik ve 4 bozgun elde ederek 21 puan toplayan Malatya temsilcisi, 19 gol kaydederken, kalesinde 13 gole engel olamadı.

Konuk ekip Akhisarspor ise 13 hafta sonunda 3 ’er galibiyet ve beraberlik ile 7 bozgun alırken, 12 puanla 16. basamakta bulunuyor.

öte yandan, sakatlıkları yer alan kaleci Ertaç Özbir ile Arturo Mina ve Guilherme’nin tedavilerinin tamamlandığı bildirildi. Üç oyuncunun da teknik direktör Erol Bulut kadar görev verilmesi halinde bugün oynayabilecekleri aktarıldı.

Yeni Malatyaspor-Akhisarspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

3 Aralık Pazartesi günü Yeni Malatya Stadyumu ’nda oynanacak ve saat 20.00 ’de başlayacak karşılaşmada hakem Bağımsızlık Yankaya düdük çalacak. Mücadele beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayımlanacak.

Muhtemel 11 ’ler

Evkur Yeni Malatyaspor: Farnolle, Mina, Sadık, Chebake, Erkan Kaş, Murat Yıldırım, Ahmed Ildız, Adem Büyük, Aleksic, Guilherme, Boutaib.

Akhisarspor: Fatih Öztürk, Kadir Keleş, Aykut Çeviker, Miguel Lopes, Vrsajevic, Sissoko, Josue, Güray Vural, Barbosa, Iftihar Ayık, Elvis Manu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıda kaydırın.