Wozniacki ’den ABD Açık ’a Erken Veda!

Wozniacki ’den ABD Açık ’a Erken Veda!
Wozniacki ’den ABD Açık ’a Erken Veda!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sezonun son grand slam tenis turnuvası olan ABD Açık’ın 4. gününde, tek kadınlarda 2 numaralı seribaşı Caroline Wozniacki, ikinci turda elenerek büyük bir sürprize imza attı.

ABD’nin New York şehrinde gerçekleşen turnuvada 4. gün karşılaşmaları sonuçlandı.

Dünya 2 numarası Caroline Wozniacki sıralamada 36. basamakta bulunan Ukraynalı rakibi Lesia Tsurenko ’ya 6-4 ve 6-2’lik setler sonucu 2-0 yenildi ve turnuvadan elendi.

Turnuvanın 4 numaralı seribaşı olan Alman tenisçi Angelique Kerber, zaman zaman güç anlar yaşadığı karşılaşmada İsveçli raket Johanna Larsson’u 6-2, 5-7 ve 6-4’lük setler sonucu 2-1 yenerek üçüncü tura yükseldi.

ABD Açık’ın 22 numaralı seribaşı Rus tenisçi Maria Sharapova ise Romanyalı rakibi Sorana Cirstea’yı 6-2 ve 7-5’lik setlerle 2-0 mağlup etti ve adını üst tura yazdırdı.

5 numaralı seribaşı Petra Kvitova, 6 numaralı seribaşı Caroline Garcia, 10 numaralı seribaşı Jelena Ostapenko, 13 numaralı seribaşı Kiki Bertens ve 14 numaralı seribaşı Madison Keys bir üst tura yükselirken 11 numaralı seribaşı Daria Kasatkina ise turnuvaya ikinci turda veda etti.

Son Dakika Spor Haberleri için altında kaydırın.