Idareli Baskılarla Ülkeye Işlem Çekenler Cevabını Aldı’

Idareli Baskılarla Ülkeye Işlem Çekenler Cevabını Aldı'
Idareli Baskılarla Ülkeye Işlem Çekenler Cevabını Aldı'
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Genel Başkanı Serhat Devir, “Idareli baskılarla, yaptırımlarla, hendeklerle, kalkışmalarla bu ülkeye işlem çekenler cevabını en hoş şekilde aldı.” dedi.

Serhat Çağ, Erzincan Belediyesi Çok Amaçlı Buluşma Salonu’nda düzenlenen MİDDER Erzincan Şubesi 1. Klasik Genel Kurulu’nun açılışında yaptığı konuşmada, 2 yıldır çoğu il ve ilçede etkinlik bildiren manâlı bir sivil toplum kuruluşu olduklarını açıklama etti.

Yola çıkarken şehit ve gaziler için verdikleri sözlerinin gerisinde olduklarını vurgulayan Devir, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sözümüzün arkasından canımız pahasına olsa zeka duracağız. Bu ülkede bir daha kalkışma gibi antidemokratik hiçbir inisiyatife müsaade etmeyeceğiz. Seçilmiş liderlerimizle, kendi oyumuzla, irademizle sandığa yansıttığımız demokrasinin ardına kadar arkasından duracağız. İnşallah Türkiye yeniden eskisi gibi olmayacak. Daha artı güçlenip büyüyerek hiçbir şekilde oynanan ayak oyunlarına halk ve devlet olarak boyun eğmeyeceğiz. Ülkede daima birlikte inşallah 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine kesin adımlarla kol kola yürüyeceğiz.”

Çağ, ülkedeki zorlukların her zaman birlikte aşılacağını vurgulayarak, “Idareli baskılarla, yaptırımlarla, hendeklerle, kalkışmalarla bu ülkeye işlem çekenler cevabını en hoş şekilde aldı.” şeklinde konuştu.

Şer odaklarının ve küffar ordusunun niyetlerinden vazgeçmelerini temenni eden Devir, “Daima beraber inşallah demokrasimize, ulusal birlik ve bütünlüğümüze sahip çıkarak bunu başaracağız.” değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmanın ardından tek namzet olarak gidilen seçimde MİDDER Erzincan Şube Başkanlığına Davut Tasdik seçildi.