Ünlü Iş Adamı Ali Hakansoy, Evinde Uyurken Silahlı Saldırıya Uğradı

Ünlü Iş Adamı Ali Hakansoy, Evinde Uyurken Silahlı Saldırıya Uğradı
Ünlü Iş Adamı Ali Hakansoy, Evinde Uyurken Silahlı Saldırıya Uğradı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KKTC’nin İskele Long Beach bölgesinde Soley Möble sahibi Ali Hakansoy’a ait konut kurşunlandı. Saldırıda 15 el alev edildiği belirtilirken, iş adamı Hakansoy kimse ile bir husumeti olmadığını, uyuduğu esnada saldırının gerçekleştiğini söyledi.

GECE YARISI EVİNE ATEŞ AÇILDI, 15 KURŞUN İSABET ETTİ

İskele’de Long Beach bölgesinde dün sabahın erken saatlerinde tabanca sesleri duyuldu. Elde edilen bilgiye göre dün sabahleyin 03:00-04:00 saatleri aralarında “Soley Möble” sahibi Ali Hakansoy’un evine kimliği bilinmeyen birey veya kişiler tarafından tabanca ile alev açıldı. Gündem Kıbrıs’ta bulunan habere göre; polis göre yapılan incelemelerde Hakansoy’un evine 15 kurşun isabet ettiği belirlendi. Kurşunlama esnasında konut sahiplerinin uykuda olması ise olası bir yaralanma ve can kaybını önledi.

MERMİLER EVİN İÇİNE GİRDİ

Kimliği bilinmeyen birey veya kişiler kadar Ali Hakansoy’un evine açılan ateş sonucu evin 2 penceresi ve dış cephesi zarar fark etti. Elde edilen bilgilere göre cama isabet eden bazı mermiler ise evin içine girerek bir takım eşyalara da zarar verdi. Olayın sabah saat 06:30’da polisin bilgisine gelmesi üstüne polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

POLİS, ÇEVREDEKİ KAMERALARI MERCEK ALTINA ALDI

Olay mahallini emniyet kordonu altına alan İskele Polis Müdürlüğü ekipleri evde ve çevresinde ayrıntılı incelemelerde bulundu. Zanlı veya zanlıların kimler olduğunu saptama edebilmek için geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri çevredeki kamera kayıtlarını mercek altına aldı.