Tatlı Bela 60.bölüm Kanal 7 izle! Şoke eden detay…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal 7’nin sevilen dizisi Tatlı Bela 60.bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Yine olay bir bölümü geride bırakan Tatlı Bela 60.bölümüyle nefes kesecek. Peki Tatlı bela yeni bölümünde neler olacak? Astha’ya dayak mı yiyecek? İşte yeni bölüm fragmanı ve tüm detayları

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 60.bölümü 05 Mayıs cuma  günü saat 21:30’da Kanal 7 ekranlarında.

TATLI BELA 60.BÖLÜM FRAGMANI

TATLI BELA 60.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Tatlı Bela 60. bölüm fragmanında yayınlanacak bölümün kısa ana hatlarını da izleyiciye sunuyor. Sojal, Varad’a annesinin görmek istediğini adeta haykırır.  Varad ise bu durum karşısında kurallar gereği Anjeli’ye sordun mu seni görmek istiyor mu diyerek karşı çıkar. Sojal ise annesiyle arasında bir problem olmadığından behseder.  Bu bölümde Sojal ve Varad’ın tartışmasına tanıklık edebilirsiniz. 

 Kutsal bir eleman bu bölümde diziye dahil olacak. İsmi Asta olan bu kutsal elemen için bazı öngörülerde ortaya çıkmış olur. Dizinin  60. bölümü gayet heyecanlı ve özel gibi gözüküyor. Tatlı Bela aynı saatte ve aynı kanalda siz değerli izleyicisini bekliyor.