Sosyal Medya Fenomeni, Kendi Hatasından Nedeniyle Çöken Ev İçin İnşaat Firmasıyla Birbirine Girdi

Sosyal Medya Fenomeni, Kendi Hatasından Nedeniyle Çöken Ev İçin İnşaat Firmasıyla Birbirine Girdi
Sosyal Medya Fenomeni, Kendi Hatasından Nedeniyle Çöken Ev İçin İnşaat Firmasıyla Birbirine Girdi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İddialara kadar, Keleşoğlu Holding’in Cennet Koru projesinde kendisini mülk sahibi olarak belirten A.B. isimli sosyal medya fenomeni, oturduğu daireyi teslim almasının gerisinde evinin dekorunu başkalaştırmak için dekoratif sıva ve boya işlemi yaptırdı. Fakat ucuz ve kalitesiz malzemelerle yaptırdığı yanlış dilekçe sonucunda oturduğu dairenin duvarlarında deformasyon oluşunca ortalık bir anda gerildi.

400 BİN TL EKSTRA PARA İSTEDİ

Keleşoğlu Holding yetkililerin yaptıkları açıklamaya göre, A.B isimli şahsın kendisinin yaptırdığı yanlış uygulamaya karşın Keleşoğlu İnşaat, durumu düzeltmek namına teknik servis yönlendirmiş lakin teknik servis elemanlarından alınan bilgiye takriben; şahıs kapıyı bile açmayıp güçlük çıkararak idare heyeti üyeleri ile görüşmek için ısrarcı olmuş ve Keleşoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Keleş ile görüşmesinde 400.000 lira ekstra vergi alarak dairesini iade etmek istediğini belirtmiş, aksi takdirde sosyal ağ hesabından konuya ilişkin asılsız paylaşımlar yapacağı yönünde tehditler savurarak ortalığı karıştırdı.

KARALAMA KAMPANYASI BAŞLATTI

Dursun Keleş’ten istediği yanıtı alamayan şahsın, Keleş’in şahsını ve şirketini sosyal ağ üzerinden itibarsızlaştırmak namına karalama kampanyası başlattığı öğrenildi.

EVE ÇAĞIRDIĞI GAZETECİLER HABER YAPMAYINCA KÜPLERE BİNDİ

Evine gazetecileri toplayan A.B. isimli kişi, haberin yalan yanlış olması nedeniyle yayın yapmayacağını ifade eden gazetecilere de ateş püskürmeye devam ederek olayları en ince ayrıntısına kadar kızıştırdı.

İNŞAAT FİRMASI DAİREYİ GERİ ALDI

Hem Dursun Keleş’in içerisinde oturduğu vakit öngörülmeksizin daireyi satış fiyatı üzerinden geri almayı kabul ettiği kaydedildi.