Döviz Kurları, Ünlü Teknoloji Firması Apple’ın Fiyatlarını Etkiledi

Döviz Kurları, Ünlü Teknoloji Firması Apple'ın Fiyatlarını Etkiledi
Döviz Kurları, Ünlü Teknoloji Firması Apple'ın Fiyatlarını Etkiledi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güne 6,25 kuruyla başlayan dolar ve 7,71’lik değeriyle euro, teknolojik ürünler başta edinmek üzere bir fazla sektörde fiyatların değişmesine sebep oldu. Dolar ve euronun artması teknoloji firmalarının ürünlerinde zam olarak yansıdı. Dünyaca ünlü Apple firması ürünlerinde kayda değer şartların değişmesi yaptı.

İPHONE X ATEŞ PAHASI

Apple markasının en fiyatı yüksek telefonu olan iPhone X’in yeni fiyatı ciddi bir yükseliş yaşadı. Apple’ın yaptığı zamla birlikte başlangıç fiyatı 5200 lira olan telefonun zamlı aktüel fiyatı 7500 lira. Telefonun 256 GB depolama kapasiteli modelinin fiyatı ise 8599 liraya yükseldi.

ARABA BEDEL DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR

Apple’ın diğer ürünlerinden biri olan Macbook Pro’nun fiyatları da önemli bir çoğalma gösterdi. En ucuz 13 inçlik Macbook Pro’nun fiyatı yeni zamdan daha sonra 6200 yok, 7699 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 15 inçlik olan Macbook Pro’nun bütün özellikleri en yüksekte seçilmiş modelinin güncel fiyatı 40 bin lira civarında.

İPHONE 8 DE DUDAK UÇUKLATIYOR

Şüphesiz Apple’ın yaptığı zamlar iPhone 8 modellerine de yansıdı. minimum özellikli iPhone 8 modelinin fiyatı 5199 lira olan telefonun yapılan zamlarla güncel fiyatı 5899 lirayı fark etti. Şirketin zeki saati Apple Watch da yeni fiyatlarla birlikte başlangıç fiyatı 1999 lira oldu.