Erdoğan’dan BTK Başkanlığı ve Üyeliklerine Kritik Devir

Erdoğan'dan BTK Başkanlığı ve Üyeliklerine Kritik Devir
Erdoğan'dan BTK Başkanlığı ve Üyeliklerine Kritik Devir
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilgi Teknolojileri ve Iletişim Kurumunda (BTK) boş bulunan başkanlığa, ikinci başkanlığa ve üyeliklere yapılan atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı.

BTK BAŞKANLIĞI VE ÜYELİKLERİNE ATAMA YAPILDI

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Devlete Ait Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına tarafından, BTK Başkanlığına Ömer Abdullah Karagözoğlu, İkinci Başkanlığa ise Figen Kılıç atandı. BTK’de boş bulunan üyeliklere de Orhan Unsur, Hacı Adnan Cengiz ve Rıdvan Kahveci getirildi.

SAHİL EMNIYET KOMUTANLIĞINA TUĞAMİRAL AHMET KENDİR ATANDI

Sahil Emniyet Komutanlığı ve Komutan Yardımcılığı görevlerine atama yapılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararları Devlete Ait Gazete’de yayımlandı.

Buna tarafından, Sahil Emniyet Komutanlığı mensubu albaylar Ahmet Kendir ve Cengiz Fitoz, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 10. ile 11. maddeleri uyarınca tuğamiral rütbesine terfi ettirildi.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan kararlarla Tuğamiral Ahmet Kendir Sahil Güvenlik Komutanlığına atandı, Tuğamiral Cengiz Fitoz ise Kendir’in yardımcılığına getirildi. Söz konusu atamalar, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 11’inci maddesi uyarınca gerçekleştirildi.