Milletvekili Avcı’dan Heyelan Yaşanan Güzelyurt’a Ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, geçtiğimiz günlerde sel ve heyelandan büyük zarar gören Güzelyurt köyüne giderek incelemelerde bulundu.

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, geçtiğimiz günlerde Salarha Beldesinde yaşanan sel ve heyelan sonrası hemen bölgeye giderek incelmelerde bulunmuş çalışmalarla ilgili bilgi almıştı. Avcı, bugün de beraberindeki İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, Merkez İlçe Başkan Vekili Fatih Mehmet Köse, İl AFAD Müdürü Şakir Kurk ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş’la birlikte Güzeyurt köyüne giderek köyde incelemelerde bulundu.

milletvekili-muhammed-avci’dan-afet-sonrasi-guzelyurt-koyune-ziyaret-(4).jpg

Milletvekili Avcı ve beraberindekiler ilk olarak köy halkıyla bir araya gelerek köyde oluşan hasar ve talepleri dinledi. Avcı, ardından AFAD ekiplerinin ve özel idarenin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Köyde oluşan hasarları yerinde inceleyerek yapılabilecek çalışmaları değerlendiren Milletvekili Avcı ve beraberindekiler buradaki incelemelerin ardından Anbarlık köyüne geçti. Burada vatandaşlarla bir araya gelerek afet sonrası çalışmalarla ilgili bilgiler alan Milletvekili Avcı afet incelemelerinden sonra Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan’ı makamında ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinde vermiş oldukları destek için teşekkür etti.

milletvekili-muhammed-avci’dan-afet-sonrasi-guzelyurt-koyune-ziyaret-(1).jpgmilletvekili-muhammed-avci’dan-afet-sonrasi-guzelyurt-koyune-ziyaret-(2).jpgmilletvekili-muhammed-avci’dan-afet-sonrasi-guzelyurt-koyune-ziyaret-(3).jpgmilletvekili-muhammed-avci’dan-afet-sonrasi-guzelyurt-koyune-ziyaret-(5).jpgmilletvekili-muhammed-avci’dan-afet-sonrasi-guzelyurt-koyune-ziyaret-(6).jpgmilletvekili-muhammed-avci’dan-afet-sonrasi-guzelyurt-koyune-ziyaret-(7).jpgmilletvekili-muhammed-avci’dan-afet-sonrasi-guzelyurt-koyune-ziyaret-(9).jpgmilletvekili-muhammed-avci’dan-afet-sonrasi-guzelyurt-koyune-ziyaret-(8).jpg