Milletvekili Açık Fikirli 30 Ağustos Başarı Bayramını Kutladı

Milletvekili Açık Fikirli 30 Ağustos Başarı Bayramını Kutladı
Milletvekili Açık Fikirli 30 Ağustos Başarı Bayramını Kutladı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, 30 Ağustos Başarı Bayramını kutladı.

Milletvekili Aydın, 30 Ağustos Zafer Bayramını bizlere dün olduğu gibi bugün de bir olmuş, kenetlenmiş bir milletin nasıl bir kudretle muzaffer olabileceğini bildiren en büyük delil olduğunu söyleyerek, “Cihana mazlumiyet ve hak davasında baş kaldıran, kafa tutan bu mukaddes irade bizleri bugünlere getirmiştir.

O kutsal şehitlerimizin ve gazi dedelerimizin duaları ve hürmetlerine, biz bugün bu güzel vatan topraklarında aynı gurur, azim ve inançla nefes almaktayız.

En baskı ve çetin şartlarda zeka milletimizin özgün kahramanlığı, ulusal birlik ve beraberliğine olan inancı, omuz omuza verdiği vakit başaramayacağı hiç bir zorluğun olmayacağını gösterdiği o büyük vatan aşkı, bizleri bugüne getirmiş olduğu gibi evlatlarımızı da yarınlara taşıyacaktır. Şundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın ancak, vatan uğruna, halk müziği aşkına, bayrak sevdasına bu büyük halk, evlatlarını o kutsal şehadet şerbeti için kınalı kuzu yapmaktan ebediyete değin çekinmeyecektir. Ama şu sahiden çok iyi bilinmelidir ama, bu vatan kuzularının attığı her pençe kendisine hainlik ve düşmanlık güden zalimin kara bağrında, sonsuza değin kara bir kir olarak kalacak ve onları onulmaz ıstıraplara sevk edecektir. Bu kutlu günde aziz milletimle paylaştığım en kalbi hislerimle, milletimizin ve kahraman ordumuzun 30 Ağustos Galibiyet Bayramını bir kez daha tebrik ediyorum. Bu topraklar için kanlarını feda etmiş mübarek şehitlerimize Allah’tan rahmet, asil ve vakur gazilerimize bir ömür boyu sağlık durumu diliyorum” diye konuştu. – ADIYAMAN