Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gamze’nin Çağrısına Kayıtsız Kalmadı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gamze'nin Çağrısına Kayıtsız Kalmadı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gamze'nin Çağrısına Kayıtsız Kalmadı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon’un Köprübaşı ilçesi Gündoğan Mahallesinde yaşamış ve senelerdir kas erimesi hastalığıyla mücadele eden 9 yaşındaki Gamze’nin engelli aracıyla çare için hastaneye gittiği yol Trabzon Büyükşehir Belediyesi göre asfaltlandı.

9 yaşındaki Gamze, engelli arabasıyla evin dıştan gezemediği için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na çağrıda bulundu. Bu çağrıya kulak veren Başkan Gümrükçüoğlu da Avcı ailesinin evine ulaşan yolun ve evin çevresinin asfaltlanması için talimat verdi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesince yapılan alıştırma ile sorun ortadan kaldırıldı. Kas erimesi hastalığıyla mücadele ettiği için sık sık hastaneye ve yüzme terapilerine gitmeye gereksinim duyan Gamze, yolun asfaltlanmasıyla birlikte yağışlı havalarda aile bireylerinin sırtında araca gitmek zorunluluğundan kurtulmuş oldu.

9 yaşındaki Gamze’nin bundan böyle rahatlıkla hastane ve yüzme terapilerine gidebildiğini ve evinin dışarıda gezinebildiğini açıklayan Gündoğdu Mahallesi Muhtarı Zeynep Akort, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Talebimize hemen yanıt verdiler. Mahallemizde hem asfaltlama ve betonlama çalışmaları da gerçekleştirdiler. Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarından çok memnunuz” diye konuştu. – TRABZON