Son Dakika! AK Parti MYK Toplantısı Sonrası Konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Gündemimizde Affetme Değil

Son Dakika! AK Parti MYK Toplantısı Sonrası Konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Gündemimizde Affetme Değil
Son Dakika! AK Parti MYK Toplantısı Sonrası Konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Gündemimizde Affetme Değil
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti MYK toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası AK Parti sözcüsü Ömer Çelik açıklama yapıyor.

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik’in konuşmasından satır başları söyle:

GÜNDEMİMİZDE BAĞIŞLAMA DÜZENLEMESİ DEĞIL

Daha önce açıkladığımız pozisyonumuz neyse, o pozisyonumuzu koruyoruz. Affetme konusu bizim gündemimizde değil.

“IRK BAHÇELERİ HAYATA GEÇECEK”

Geldiğimiz dönemde büyük kasaba siyaseti manâlı bir ışık halkası geliyor. Götürülen hizmetin ayrıca şehirlerin altyapısını düzeltmek hem şehirlerin yaşanabilir olması açısından kayda değer. Cumhurbaşkanımız yatay mimariye yük veriyor. Bunu takip ediyoruz. Halk Müziği bahçelerinin, halk müziği kıraathanelerinin yapılması yeni hizmetler olarak hayata geçirilmesini takip ediyoruz. Raporlar burada kalmıyor. İlgili başkanlarımız bunu incelemeye devam edecekler. Lokal seçimleri zinde bir biçimde gündeme almış bulunuyoruz.

“30 AĞUSTOS’U KUTLAYACAĞIZ”

“Malazgirt zaferi’nin sene dönümü ile ilgili fazla kayda değer bir etkinlik gerçekleştirildi. Türkiye’nin geleceğe bakarken tarihi bir perspektife sahip olması manâlı. Büyük Taarruz’un da yıl dönümüydü. Bundan sonradan da tarihin önemli noktaları, dönüm noktaları zincir şekilde değerlendirilmeye çalışılacak. Bu zaferlerin diri tutulması manâlı. 30 Ağustos’u kutlayacağız. Şimdiden kutlu olsun.”

“HAYRETLE KARŞILIYORUZ”

Hayretle karşılıyoruz. Türkiye ne süre özgür, kuvvetli bir politika sergilerse Türkiye’yi islamcılık ve Osmanlıcılık yapıştırılıyor. Metni dobra dobra okudum. Kullandığı kavramlara etken değil. Türkiye’nin kurucu liderinin izinde ilerleyen bir Türkiye var. Kendisi birazcık yakından takip ederse bu açıklamalarının fazla grupların işine yaradığını göreceği makaleler vardır. Bu söylemleri söyleyenlerin DEAŞ’ın tuzağına düştüğünü görür. Bunlar orta düzeyde oryantalist yaklaşımlardır. Gelişmiş bir oryantaist yaklaşım bile değildir. Çağın ardından kalmıştır. Son derece yanlıştır. Türkiye’nin AB’den uzaklaştığını söylüyor. Demokratik konularda, refahın paylaşımı konusunda son dakika pinti yaklaşımlar. Terörle mücadelede, göçmenlerin barınması konusunda son derece cömertler. Fransa ne dek Avrupa devleti ise, Türkiye de böylece Avrupa devletidir. Bu tartışmasızdır. Türkiye yanlızca terörle uğraş edecek, göçmenleri barındıracak ülke değildir. Türkiye ile AB arasındaki ilişkiler bütün üyelik müzakereleridir. Macron konuşmasında yanlış yapmıştır. İslami terör ifadesinin kimsenin işine yaramadığını anlatmak isteriz.

CUMHUR İTTİFAKI DEVAM EDECEK Mİ?

Cumhur İttifakı’nın milletimizde karşılığını gördük. İttifakın kıymetinin altını çiziyoruz. Lokal seçimlerde böyle bir şey olur, olmaz değerlendirmemiz yok. Böyle bir şey olursa dobra dobra paylaşırız. İttifaka bağlılığımızın altını çiziyoruz.

“WİLDERS BİRİNCİ SINIF IRKÇIDIR”

Wilders denilen birey birinci derslik ırkçıdır. Faşist kelimesini hak eden bir kişidir. Haddini aşan girişimlerde bulunuyor. Hollanda hükümeti bu şahsın kampanyasının hatalı olduğunu, kendilerini bağlamadığını ama us özgürlüğünden nedeniyle müdahale edemediklerini söylüyorlar. HZ. Muhammed, HZ. Musa, HZ. İsa hepsi peygamberlerdir. Akıl özgürlüğü şeklind değerlendirilmesi bu faşistlerin daha yükselmesini sağlıyor. Aşırı sağcılar, Avrupa’nın DEAŞ’ıdır.