MHP İl Başkanı Güreşçi; ‘Görevimizin Başındayız’

MHP İl Başkanı Güreşçi; 'Görevimizin Başındayız'
MHP İl Başkanı Güreşçi; 'Görevimizin Başındayız'
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Aydınlatılmış İl Başkanı Burak Pehlivan, “Görevimizin başındayız. Tüzük gereği yapılan bir işlemi bambaşka zeminlere çekme gayretlerini kınıyorum” dedi.

MHP İl Başkanı Pehlivan, yaptığı açıklamada; “Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye ve dünya gündemine vakıf, ülkemizin sorunlarının farkında olan, Türk Milletimizin yaşadığı sıkıntıların bilincinde, çözüm odaklı ilkeli siyasi duruşu ile Türk Milletimizin refah, huzur ve kalkınma için çalışmaktadır. MHP Partimizin bugüne kadarki ilkeli siyaseti ve duruşu bundan sonradan yapabileceklerinin işareti ve teminatıdır. Şimdi sıra, Türk Milletimizin ve hemşerilerimizin başarılı kadrolarımıza lokal yönetimlerde devir vermesine ve yeni yönetimleri adaylarımıza emanet etmesine gelmiştir.

Yaklaşan lokal seçimlerde İnsan merkezli bir anlama ile, bize duyulan güven ve emanetin belli ellere teslimi için, her eve ve her hemşerimize ulaşılacak, şikayetleri ve görüşleri dinlenecek, duyguları paylaşılacak ve kendi siyasetimizin önerileri ve namzet projeleri toplumla yüz yüze paylaşılacak olması yönetimlerimizin güçlendirilmesi gereksinim duyulan teşkilatlarımızda değişimleri ortaya çıkarmıştır.

MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatları ile MHP Tüzüğü gereği güçlendirme yapılan Aydınlatılmış İl Teşkilatımız fesh edilip baştan görevlendirilmiş, Mesut Gümüş başkalığındaki Efeler İlçe Yönetimi görevden alınarak, kayda değer bir görev ifa etmenin, ülkemiz ve milletimiz için olduğu değin partimiz ve geleceğimiz için de azımsanmayacak bir yükümlülük taşıdığının şuurunda bir kardeşimiz olan Ahmet Baskın, MHP Efeler İlçe Başkanlığına atanmıştır” dedi. – AYDIN