CHP Mersin Milletvekili Gökçel Hakkari’de Stk Temsilcileriyle Buluştu

CHP Mersin Milletvekili Gökçel Hakkari'de Stk Temsilcileriyle Buluştu
CHP Mersin Milletvekili Gökçel Hakkari'de Stk Temsilcileriyle Buluştu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, Hakkari’de sivil toplum örgütleri temsilcileri ile bir araya geldi.

Hakkari’ye gelen CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, CHP İl Başkanı Aytekin Karahanlı ve parti yönetimi göre karşılandı. Gökçel ve beraberindekiler esnafları ziyaret edip yoldan geçen vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sorun ve sıkıntılarını dinledi. Bazı vatandaşlar ise kentte yer alan işsizlik sorununa bir çözüm bulunmasını seve seve, evlerine ekmek götüremedikleri gibi borçtan dolayı elektriklerinin kesildiğini söyledi. Gökçel ise bu konuda bir araştırma yaparak ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını söyledi.

Gökçel, İnsan Hakları Derneği (İHD) ziyaretinin arkasında toplantı için Ticaret ve Sanayi Odası’na (HATSO) geçti. Burada HATSO Meclis Başkanı Nazım Demir, Genel Sekreter Fikret Belirgin ve sivil toplum örgütleri tarafından karşılanan Gökçel, il ve ilçelerdeki sivil toplum örgütü temsilcileri ile bir araya geldi. Cumhuriyet Millet Partisi kadar görevlendirilen bir milletvekili olarak geldiğini söyleyen Cengiz Gökçel, “Ülkemizde yaşanan idareli krizle alakalı sizlerle iki taraflı sohbet edip bu krizden ne kadar etkilendiğini ve bu krizde çıkış noktasında beklentileriniz nelerdir. Bizim Cumhuriyet Insanlar Partisi olarak ekonomik krizle ilgili ve krizden çıkış nasıl olur bunlarla ilgili 13 maddelik bir çözüm bir çözüm önerimiz var. Bunları sizlerle paylaşmaya geldik. Özelikle bunu da vurgulamak istiyorum Hakkari’ye gelirken çok sıcak bir ilgi ile karşılaştım ve Hakkari halkı bizi kucakladı ve bağırlarına bastılar. Buradaki pırıl pırıl gençleri gördüm. Bunlara bu topraklarda imkan sağlandığında inanıyorum ama bu topraklardaki her idareli her sosyal krizlerden çıkışın belki de onlar birer neferi olacaklardır. Hakkari çağdaş yaşam şekliyle de fiilen bizim batı illerimizden önden gelebilecek bir ilimiz ve Hakkari’de olmaktan fazla mutluyum” dedi. – HAKKARİ