Kızının gözleri önünde eşini defalarca bıçakladı

Kızının gözleri önünde eşini defalarca bıçakladı
Kızının gözleri önünde eşini defalarca bıçakladı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaklaşık 4 aydan bu yanlamasına öbür yaşamış ve boşanmak isteyen eşi ile tartışan Abdurrahman İ., herkesin gözü önünde Cahide İ. ’yi (40) daima kere bıçakladı. Eşinden kaçarak bir markete sığınan Cahide İ. ve yandaki kız çocuğunun ardından markete giren Abdurrahman İ. kızının yanına eşini bıçak darbeleriyle yaraladı. Markette çalışan ve çevredeki vatandaşların müdahalesi ile cinnet getiren kocanın elinden kurtarılan Cahide İ. vücudunun farklı alanlara yönlendirilmiş yerlerinden defalarca bıçaklandı.

Kızının gözleri önünde eşini tekrar tekrar bıçakladı

KIZININ YANINDA NEFRET SAÇTI

Cinnet getirerek eşine saldırgan Abdurrahman İ. kızının yanında annesine bıçakla saldırdı. Babasının bıçaklı saldırısından korkan kız çocuğu sığındığı marketin tezgahlarının arkasından saklandı.

Market çalışanları ve çevredekilerin müdahale ederek elindeki bıçağı aldığı Abdurrahman İ. etkisiz ayla getirildikten sonradan kız çocuğu saklandığı tezgahın ardından çıkarak zarar görmüş olan annesinin yanında koştu.

Kızının gözleri önünde eşini defalarca bıçakladı

Durum yerine çağrılan 112 ivedi sağlık durumu ekipleri tarafından birincil müdahalesi yapılan Cahide İ. Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bıçak darbelerinden birinin Cahide İ. ’nin kalbine yakın isabet ettiği ve yaşamsal tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Eşini defalarca defa bıçaklayarak ağır yaralayan Abdurrahman İ. polis ekipleri kadar gözaltına alındı.

HASTANEDE KURTARILAMADI

Hemen ameliyata alınan ağır yaralı Cahide İnan kalbine aldığı bıçak darbesi nedeniyle yapılan bütün müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.