Karaaslan: ‘Yerli ve Milli Üretim Türkiye’nin En Kayda Değer Politikasıdır’

Karaaslan: 'Yerli ve Milli Üretim Türkiye'nin En Kayda Değer Politikasıdır'
Karaaslan: 'Yerli ve Milli Üretim Türkiye'nin En Kayda Değer Politikasıdır'
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Yerli ve ulusal imal, yerli ve ulusal perspektif bundan böyle Türkiye’nin en önemli politikasıdır.” dedi.

Karaaslan, Samsun Büyükşehir Sanat Merkezi’nde düzenlenen 78. İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, AK Parti’nin birinci önceliğinin yerli ve milli üretim olduğunu vurguladı.

Lokal seçimlere değinen Karaaslan, AK Parti’nin gönül belediyeciliği yaparak gönüller inşa ettiğini belirterek, “Yapılan tüm hizmetlerin en önemlisi gerçekte gönüller inşa etmek. Yol yaparken, kaldırım yaparken, park yaparken de doğrusu biz vatandaşlarımızın gönlünü kazanmak için bunu yapıyoruz.” diye konuştu.

Karaaslan, birbirleriyle değil, hizmette yarışanların partisi olduklarını aktardı.

Karaaslan şöyle devam etti:

“Birbirimizle yarışa sokmak bizim şiarımız da yok. Siyaset elbette bir yarıştır, kesinlikle bir yerlere aday olmaktır. Şüphesiz ‘Ben daha iyi yaparım’ demektir zaman zaman fakat biz bunu katiyen birbirimizle bir yarışa döndürmeden, her zaman hizmetlerimiz noktasında bu anlamda tatlı bir rekabeti yaşayarak lakin katiyen kardeş kardeşe bir yarışa dönüştürmeden başarabilenleriz. Bu sefer de tersi olmayacak. Bu defa de aynısı yaşanacak. Bu kere de partimizin kurumsallaşmış kadroları kadar bu süreç en doğru şekilde yürütülecek.”

Türkiye’nin tanklara, toplara, hesaplı saldırılara, döviz ve kura karşı koyabilecek güçte olduğuna dikkati çeken Karaaslan, tarih baştan başa süre gelen bu düşey duruşun bundan sonradan da devam edeceğini bildirdi.

Karaaslan, Türkiye’nin artık eski Türkiye olmadığına göze çarpan ederek, “Çünkü önümüzde çok kuvvetli bir liderimiz var. Yanımızda gücümüze zor katan arkadaşlarımız, dostlarımız var. Daha kafa patlatmak, daha fazla üretmek ve bundan sonradan ayrıca şehrimizi hem ülkemizi bu hedeflere her zaman birlikte nakliye iradesini daha artı göstermek durumundayız. Zaten başka da bir yolumuz yok.” dedi.

“Yerli ve ulusal üretim Türkiye’nin bundan böyle gelecek vizyonudur”

Yerli imal noktasında bugün çok büyük arzu olduğuna vurgu yapan Karaaslan, şunları kaydetti:

“Üretim hevesi var. Biz bu badireden sadece çıkmayacağız, biz bu badireden güçlenerek çıkacağız. Bu çok manâlı bir fark. Nasıl bir takım zorluklar aleyhinde direncimiz artar, bugün bizim hem liderimizden aldığımız güç ayrıca de aynı zamanda ülkenin gençliğine, ülkenin birikimine, ülkenin gelecek vizyonuna olan güvenimizle birlikte yatırımlarımız ulusal ve yerli olarak artacak. Umut ediyoruz fakat Samsun bu anlamda yerli üretimin de merkezi olacak. Çünkü yerli ve ulusal imal Türkiye’nin bundan böyle gelecek vizyonudur. Yerli ve milli imal, yerli ve milli perspektif artık Türkiye’nin en kayda değer politikasıdır. AK Parti hükümetlerinin, AK Parti Genel Merkezi’nin ve Genel Başkanımız ilk olarak almak üzere tüm heyetlerimizin öncelik sıralamalarında ilk sıraya koyduğu artık yerli ve milli ilk kez akıl edinmek üzere bütün üretimlerdir.”

Toplantıya, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, ilçe belediye başkanları ile teşkilat üyeleri katıldı.