Hasan Şaş, Belhanda ve Emre Belözoğlu ’nun Cezası Belirlenmiş Oldu!

Hasan Şaş, Belhanda ve Emre Belözoğlu ’nun Cezası Belirlenmiş Oldu!
Hasan Şaş, Belhanda ve Emre Belözoğlu ’nun Cezası Belirlenmiş Oldu!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaraylı futbolcu Younes Belhanda, Galatasaray muavin antrenörü Hasan Şaş, Medipol Başakşehirli Emre Belözoğlu ve Kayserisporlu Şamil Çinaz’a 3 ’er maç men cezası verdi.

TFF’nin devlete ait internet sitesinden yapılan açıklamada, PFDK ’nın Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor ile karşılaştığı mücadele kırmızı kart görebilen Younes Belhanda ile Kayserispor’un Fenerbahçe ile oynadığı maçta oyun açık havada kalan Şamil Çinaz’a muhalif takım oyuncusuna yönelik önemli faulü nedeniyle 3 ’er karşılaşmadan men cezası verdiği ifade edildi. Açıklamada, Kayserisporlu Şamil’e hem 13 bin lira para cezası da verildiği kaydedildi.

PFDK’nın Trabzonspor-Galatasaray karşılaşmasında sarı kırmızılı takımın tezgâhtar antrenörü Hasan Şaş’a ise karşı taraf ekip taraftarlarına karşın sportmenliğe tutarsız hareketi ve hakareti sebebiyle 3 maç soyunma odasına ve protez kulübesine giriş yasağı ve 19 bin 500 lira para cezası uyguladığı bildirildi.

Kurulun, Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Medipol Başakşehir karşılaşmasında konut sahibi takım idarecisine saldırması nedeniyle Emre Belözoğlu’nu da 3 karşılaşmadan men ve 7 bin 800 lira para cezasına çarptırdığı belirtildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıda kaydırın.