Fenerbahçe ’den Sezonun Ilk Sponsorluk Anlaşması!

Fenerbahçe ’den Sezonun Ilk Sponsorluk Anlaşması!
Fenerbahçe ’den Sezonun Ilk Sponsorluk Anlaşması!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe ile Nesine.com aralarında resmi iddia sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Ülker Stadı’nda gerçekleştirilen imza töreninde kulüp başkanı Ali Koç ve başkan yardımcısı Burhan Karaçam ile birlikte Nesine.com Idare Heyeti Başkanı Halit Gülbakanoğlu yer aldı.

İmza töreninde açıklamalarda yer alan Burhan Karaçam, sarı lacivertli ekibin yeni yönetimiyle fazla manâlı ve zorlama bir döneme girdiğini belirtti.

Yönetim olarak çok büyük bir yükümlülük üstlendiklerini ifade eden Karaçam, şu ifadeleri kullandı:

“Kulübümüz, bu süreçte özellikle maddi anlamda koskocoman badireler atlatmakta ve bunu atlatmaya da devam edecek. Bizim kulübümüzün yalnızca bu yıl değil 2023 yılına kadar gelirlerinin büyük kısmı geçmiş senelerde harcanmış vaziyette. Nesine.com bu açıdan Fenerbahçe’mizin uzun süredir birlikte olduğu çok kayda değer bir kurum ve marka. Sponsorluk konusunu uzun soluklu bir meslek birliği ve evlilik olarak nitelendiriyoruz. Bu sezon yaptığımız birincil sponsorluk anlaşması bu… Yeni bir başlangıç ve dönüm noktası.”

Halit Gülbakanoğlu ise Fenerbahçe ile her tarafta sponsorluk yapma şansını yakalamaktan duydukları memnuniyetten bahsederek, “Nesine.com, Spor Toto Teşkilatında lisanslı olan Türkiye’deki lider iddia firması. Türk sporuna takviye vermeye çalışıyoruz. Fenerbahçe ile 6-7 seneden bu yanlamasına devam eden bir birlikteliğimiz var. Fenerbahçe ile 3 senelik başarılı bir sponsorluk anlaşması yapacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıda kaydırın.