Fatma Şahin’i Duygulandıran Karşılama

Fatma Şahin'i Duygulandıran Karşılama
Fatma Şahin'i Duygulandıran Karşılama
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kadar, baştan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Fatma Şahin, kendisini karşılamak üzere havalimanına gelen vatandaşların sevgi gösterisi karşısında hissi anlar yaşadı.

HAVALİMANINDA KARŞILDADILAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen AK Parti Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına namzet gösterdiği Şahin için Gaziantep Havalimanı’nda karşılama töreni düzenlendi.

“GAZİANTEP KADININA UMUT OLACAĞIM”

Fazla sayıda vatandaşın pankart ve sloganlarla karşıladığı Şahin, kendisi için hazırlanan platforma çıkarak halkı selamladı. Gördüğü yoğun sevgi karşısında gözyaşlarına etken olamayan Şahin, kendisine getirilen 80 güvercini öperek gökyüzüne bıraktı. Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, siyasi öz geçmişini hatırlatarak alan ve Gaziantep kadınına umut olacağını söyledi.

“ÇOK MUTLU VE GURURLUYUM”

Köylerde ve şehirde yaşamış her genç kızın artık daha ileriyi umut edebileceği bir rol model olduğunu belirten Şahin, bahşedilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye, kendisine duyulan güveni boşa çıkarmamaya özen göstereceğini ifade etti.

Çok heyecanlı olduğunu dile getiren Şahin, “Fazla mutlu ve gururluyum. Bu büyük kasaba beni milletvekili, bakan ve belediye başkanı seçti. Gazi şehrimle felek birliği yaptık.” dedi.

Şahin, fazla kayda değer bir görevin kendisine verildiğinin bilincinde olduğunu belirterek, ilk belediye başkanı seçilişinde verdiği sözlerin yüzde 95’inden fazlasını başarıyla yerine getirdiklerini, artık daha fazla hizmet ve yatırımla herkesin mutlu olabileceği bir kent oluşturma hayaliyle hareket edeceklerini söyledi.