Erdoğan’ın Ulusal Savunma Çağrısından Sonra Yüzde Yüz Milli Tüfeğin Yapımı Bitti!

Erdoğan'ın Ulusal Savunma Çağrısından Sonra Yüzde Yüz Milli Tüfeğin Yapımı Bitti!
Erdoğan'ın Ulusal Savunma Çağrısından Sonra Yüzde Yüz Milli Tüfeğin Yapımı Bitti!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde üretimi bitirilen Milli Enerji Silahı Wattozz’un fotoğraflarını kamuoyu ile paylaşan Albayraklar Savunma A.Ş. şimdi de ABD yapımı SRM tüfeğine muhalif olacak, ‘WattozzShotgun’ isimli yerli taktikal tüfeğin üretimini bitirdi. Albayraklar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Albayrak, dünyaya ‘WattozzShotgun’ adı altında pazarlayacakları tüfeğin Amerikalı rakibine kıyasla çok daha düşük fiyata satılacağını ve satışlardan elde edilecek gelirin yine ulusal savunma projelerinde kullanılacağını söyledi.

MILLI TÜFEK ABD YAPIMINDAN ÜSTÜN ÖZELLİKLERE SAHİP

ABD yapımı SRM’ye kıyasla üstün özellikler içeren ulusal tüfek, 16+1 fişek kapasitesine sahip olup döner şarjörü dahil toplam üç parçadan oluşuyor. Barut gazı destekli, patentli kinetik kilit sistematik tabanca atış esnasında şarjör ve fişek tercihi yapabilme özelliğinin yanı sıra sertleştirilmiş alüminyum gövdesi ve tekrar patentli kompakt dizaynı ile ön plana çıkıyor. 5 algı ağızlı döner mekanizması ve 8.5 mm kilit algı mesafesi ile bilyeli kilitleme yapan rakibini geride bırakıyor. Tüm bağlantıları kaynak kullanılmadan vidalı ve geçmeli olarak yapılmış olan silah mühimmat seçmiyor.

“ABD FİRMASININ 20 YILLIK TEKELİNİ KIRDIK”

Wattozz Enerji Silahı fotoğraflarının kamuoyuna yansımasından sonradan dünya genelinden tebrikler aldıklarını fakat bir kısım kendini bilmez insanlardan gelen yorumların kendisini çok üzdüğünü bildiren Albayraklar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Albayrak, “Başarılı olmamızı hazmedemiyorlar. Dünyanın en iyi non-lethal silahını ürettik gerçi yaranamadık. 2017 yılında 344 milyon dolar edinmek üzere yılda ortalama 200 milyon dolar gelir elde eden ABD firması Axon Taser’in 20 yıllık tekelini kırdık. Daha silahımızın tanıtımını bile yapmadan Taser firmasının ayrı ülkelerdeki 30’dan artı distribütörü mevcut sözleşmelerini fesih edebileceklerini söyleyerek bize Wattozz distribütörlüğü için başvuruda bulundu” diye konuştu.

“DOLARDAKİ ARTIŞIN SEBEBİ ABD’NİN ARTIK ÜLKEMİZİ YÖNETMEMESİDİR”

Kurdaki artışın başlıca sebebinin ABD’nin artık Türkiye’yi yönetememesi olduğunu söyleyen Başkan Albayrak, “Türk olduklarından değişkenlik duyduğum bir takım Amerikan özentisi insanların gözünde biz Amerika dek iyisini üretemezmişiz. Yanılıyorsun arkadaşım; biz daha iyisini üretiriz, ürettik. Bazılarının Amerika korkusu içlerine dek sinmiş.’Papazı verin de kurtulalım’ diyebilecek kadar alçalabiliyorlar ne yazık ama. Bunlara alçak denmez de ne denir. Benim gözümde bu içimizdeki hainler FETÖ kadar tehlikelidirler. Gece yarısı piyasalar kapalıyken dolar yükseliyor sen bunu gayet adi karşılayıp hükümetimize mal edebiliyorsun. Dolardaki artışın sebebi hükümet değildir; başlıca sebep Amerika’nın artık ülkemizi yönetememesidir” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Dünyaya yüksek teknolojiyle, markaya, tasarıma dayalı ürünler satıyor olacağız” sözlerini hatırlatan Albayrak, defalarca her türlü rasyonel eleştiriye açık olduklarını lakin hayatında bir dere kaşığı bile üretememiş insanların fena maksatlı eleştirilerine kapalı olduklarını da sözlerine ekledi.