Sibel Can’dan estetik yorumu

Sibel Can'dan estetik yorumu
Sibel Can'dan estetik yorumu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaz konserleri zarfında Bodrum antik tiyatroda sahne alan ünlü artist hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. Yeni ve eski albümlerinde şarkılar seslendiren Sibel Can, hayranlarına espriler yapmayı da ihmalkârlık etmedi. Yaklaşık 3 bin kişinin izlediği konserde ise izdiham yaşandı. Sibel Can hayranları saatler öncesinde konser alanına gelerek ünlü sanatçının sahneye çıkmasını bekledi.

Nur Yerlitaş imzalı derin dekolteli siyah kıyafeti ile sahneye çıkan Sibel Can yaptığı dans şovlarıyla da büyük alkış topladı.

NUR YEŞİLTAŞ’IN HAZIRLADIĞI KIYAFETLE ÇIKTI

Her Tarafta altında dekolte olan kıyafetini Nur Yerlitaş imzalı olduğunu söyleyen Sibel Can “Sevgili Nur Yerlitaş ’ın kıyafeti bu. Ona da buradan geçmiş olsun diyelim. Ben kendisini ameliyattan bir gün önce hastanede ziyaret ettim ve sonradan da eve gittim, kız kardeşinin evinde. İyi durumu, çok daha iyi olacak” dedi.

Sibel Can'dan estetik yorumu

ÇOCUKLARIYLA BODRUM’DA TATİL YAPACAK

Konser sonrasında Bodrum ’da çocuklarıyla tatil yapacağını da ifade eden Sibel Can “Bu seriyi tamamladıktan daha sonra kısa bir Bodrum tatilimiz olacak öyle planlıyoruz. Dikte Bodrum istiyor, Melisa annecim sen nereyi istersen diyor, Engin Can da bize uyuyor. Dikte ne diyorsa bizde o olur. Dikte Bodrum diye tutturdu, zannediyorum bayram ertesi Bodrum ’a tatile geleceğiz” dedi.

Sibel Can'dan estetik yorumu

“ESTETİKLİ DEĞİLİM, ESTETİĞE KARŞI DA DEĞİLİM”

Son olarak botoksa gidemediğini söyleyen Sibel Can “Bende çok fazla estetik yok. Yaptırmadım fakat karşısında da değilim. Küçük minik minik dokunuşlar daha iyi oluyor. Abartmanın bir manası değil diye düşünüyorum” açıklamalarında bulundu.