Erdoğan’dan Kredi Kuruluşlarına Sert Tepki: Bırakın O Kalpazan Düzenbazları

Erdoğan'dan Kredi Kuruluşlarına Sert Tepki: Bırakın O Kalpazan Düzenbazları
Erdoğan'dan Kredi Kuruluşlarına Sert Tepki: Bırakın O Kalpazan Düzenbazları
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir’de cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin notunu düşük bildiren kredi kuruluşlarını sert sözlerle eleştiren Erdoğan, ” Siz bizim arkamızda olduğunuz sürece merek etmeyin, Türkiye’nin anlatıldığı gibi bir sorunu değil. Bırakın o sahtrekar düzembaz kredi kuruluşlarını. Onlar bizim için çok şey söylediler. Biz işimize bakalım. Ne durumdayız ona bakalım” biçiminde konuştu.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne meydana çıkan satır başları şöyle;

“Balıkesir’in hoş insanları sevgili kardeşlerim sizleri selamlıyorum. Bildiğiniz gibi bugün astsubay iş yüksekokulundaki mezuniyet törenine katıldık. 2500 civarında gencimize diplamalarını verdik ve uğurladık. Bugün dünden daha güçlüyüz, yarın bugünden daha zinde olacağız. Bütün bu astsubay evlatlarımıza başarılar diliyorum.

“BERABER YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Sizlere 24 Haziran seçimlerinde yüzde 50’ye yakın vermiş olduğunuz oy desteği için teşekkür ediyorum. Mart 2019 seçimlerinde sizlerle beraber daha zinde şekilde yürümekte istikrarlı mıyız? Beraber yürümeye devam edeceğiz.

“DOLARLA BU MİLLETİ KATIYEN ÇÖKERTEMEZLER”

Bizi bölemeyecek, parçalayamayacalklar. Bu tehditlere aldırmayın. Bu millet tehditlerle sindirilecek bir ahali değildir. Biz sadece Allah’ın huzurunda rükuda ve secdede eğildik. Onların dolarları varsa bizim Allah’ımız var. Dolarla molarlarla bu milleti asla çöktüremezler. Benim sizden bir ricam var. Ne olur birbirinizi fazla sevin. Fitneye fesada asla kulak asmayın. Biz birbirimizi Allah için severiz. Bir olacağız, kocaman olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız defalarca birlikte Türkiyer olacağız.

“BIRAKIN O KALPAZAN DÜZENBAZLARI”

Batının bize ekonomik savaş ilan etmezi bizi sindiremez. Kararlı bir şekilde yola devam ediyoruz. Siz bizim arkamızda olduğunuz sürece merek etmeyin, Türkiye’nin anlatıldığı gibi bir sorunu yok. Bırakın o sahtrekar, düzembaz kredi kuruluşlarını. Onlar bizim için fazla şey söylediler. Biz işimize bakalım. Ne durumdayız ona bakalım. Turizm, tarım, hayvancılıkda iyi gidiyoruz.”