Erdoğan: Döviz Kuru Ne Olacak Diye Soranlara Cevabımız Şudur, Bu da Geçer Yahu!

Erdoğan: Döviz Kuru Ne Olacak Diye Soranlara Cevabımız Şudur, Bu da Geçer Yahu!
Erdoğan: Döviz Kuru Ne Olacak Diye Soranlara Cevabımız Şudur, Bu da Geçer Yahu!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu Mezuniyet Töreni’nde konuşan Başkan Erdoğan, “Terör örgütleriyle, ihanet çeteleriyle yapamadıklarını döviz kurşunu haline getirdikleri ekonomi silahıyla yerine getirmek istiyorlar. Döviz kuru ne olacak diye soranlar varsa onlara verecek cevabımız şudur: Bu da geçer yahu!” dedi.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

“TERÖR ÖRGÜTLERİYLE YAPAMADIKLARINI EKONOMİ SİLAHIYLA YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Hukuk içinde devamlı davayı mazeret ederek Türkiye’yi idareli yaptırımlar altına sokmayı hiçbir şekilde açıklamak mümkün değildir. AB üyeliğinde o kriterleri nasıl fırıldak gibi döndürdüklerini biliyoruz. Ekonomi konusunda yaşananları bunlardan bağımsız görmüyoruz. Her şey anlaşılır biçimde ortada. Biz pozitif ve eksilerimizin farkındayız. Döviz kurundaki istikrarsızlık ülkemize karşın bir operasyondur. Terör örgütleriyle, ihanet çeteleriyle yapamadıklarını döviz kurşunu haline getirdikleri ekonomi silahıyla yapmak istiyorlar. Türkiye bu saldırının da üstesinden gelecektir.

“EKONOMİ YÖNETİMİMİZ GEREKEN BÜTÜN TEDBİRLERİ ALIYOR”

Ne yaparlarsa yapsınlar 2023 hedeflerimize ulaşmamızı engelleyemeyecekler. İhracatımız, istihdamımız artmaya devam ediyor. Turizm, ticaret tarihi rekorlar kırdı. Bu da geçer yahu! Ekonomi yönetimimiz gereken bütün tedbirleri alıyor, temasları kuruyoruz.