Edremit AK Parti’den Namzet Adaylarına Kahvaltı

Edremit AK Parti'den Namzet Adaylarına Kahvaltı
Edremit AK Parti'den Namzet Adaylarına Kahvaltı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’in AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı kadar, belediye başkan namzet adaylarına birlik ve birliktelik kahvaltısı verildi.

Edremit Öğretmenevi’nde düzenlenen kahvaltıya AK Parti İlçe Başkanı Hakan Duman ve yönetim kurulu üyeleri ile 9 Namzet adayı katıldı. İlçe Başkanı Hakan Duman yaptığı konuşmada “Bizler ilçe teşkilatı olarak, 9 belediye başkan namzet adayımıza eşdeğer mesafede yaklaşıyoruz. Hangisi namzet gösterilirse gösterilsin, ilçe yönetimi olarak sonuna kadar arkasından durup, destek olacağımıza laf veriyoruz. Kayda Değer olan birlik ve birliktelik içerisinde, el ele vererek belediyeyi kazanmaktır” dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, yönetim kurulunda görevli emekli öğretmenlerden Nurşen Menetlioğlu ile Ali Duman’ın Öğretmenler Günü’nü de kutlayan İlçe Başkanı Hakan Duman, kendilerine birer buket çiçek ibraz etmesi şehvetli anların yaşanmasına neden oldu. Kendilerine yaptıkları jest karşında duygulanan Menetlioğlu ile Duman, yaptıkları kısa tavır ile kendilerine unutmayan İlçe Başkanı Duman ve idare kuruluna teşekkür ettiler. – BALIKESİR