Djedje ’den Ankaragücü Taraftarına Iltifat!

Djedje ’den Ankaragücü Taraftarına Iltifat!
Djedje ’den Ankaragücü Taraftarına Iltifat!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankaragücü ’nün Fildişi Sahilli yeni transferi Dja Djedje, Ankara’da yaşamaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Trabzonspor ile oynanan karşılaşmada taraftarlardan fazla etkilendiğini vurgulayan Djedje, “Futbolu seven bir taraftarın önünde maça çıkmak doğrusu çok motive edici bir koşul.” ifadesini kullandı.s

Djedje, sarı lacivertli ekibin resmi internet sitesinde bulunan röportajında, transferinin azıcık uzadığını hatırlatarak, “Watford ile sözleşmemi feshetme sürecim birazcık süre aldı. Ankaragücü’nden ilk öneri geldiğinde mutlu hissettim. Teknik direktörümüz ve sportif direktörümüz ile röportaj sağladım. Burada yer almanın öneminden bahsettiler. Benim adıma hiç problem olmadan gelmeyi kabul ettim.” dedi.

Fransa ve İngiltere’ye kıyasla Türkiye’nin ve Ankara’nın daha öbür bir yaşam alanı olduğunu söyleyen Dja Djedje, “Burası öbür kültürler barındırıyor. Burada hayatımı sürdürdüğüm için mutluyum. Her geçen gün kenti biraz daha keşfetmeye çalışıyorum. Ankara ’nın insanları fazla sempatik.” yorumunu yaptı.

27 yaşındaki sağ bek, Trabzonspor ile oynanan müsabakada taraftarlardan fazla etkilendiğini belirterek, “O günkü atmosfer harikaydı ve stat bana tamamen batmış gibi geldi. Watford’da çok manâlı şeyler yaşayamadım. Birincil dönemimde sakatlandım. Fakar taraftarlar Marsilya’daki performansımdan ötürü beni seviyorlardı. Ankaragücü taraftarları ile mukayese yaptığımda ise Türk taraftarların çok daha fanatik olduğu sonucunu ortaya çıkardım.” şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.