Trabzonspor Sahasında Fazla Ayrı!

Trabzonspor Sahasında Fazla Ayrı!
Trabzonspor Sahasında Fazla Ayrı!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor, bu sezon iç sahada gösterdiği performansla farklı bir görüntü çiziyor.

Karadeniz temsilcisi, ilk 4 haftada attığı 9 golün 6’sını müsabakaların ilk devresinde kaydetti.

Bordo mavili ekip, Spor Toto Süper Lig ’de çıktığı 4 karşılaşmda 2 başarı, 1 beraberlik ve 1 bozgun aldı. Topladığı 7 puanla ligde 6. sırada bulunan Trabzonspor, birincil 4 haftalık periyotta ilk devrelerde bulduğu gollerle sonuca gitti. Karadeniz fırtınası, müsabakaların ilk yarılarında 6 gol atarken, ikinci yarılarda ise 3 gol kaydetti.

EVİNDE BÜTÜN BİR ‘FIRTINA’

Bordo mavili ekip, bu sezon sahasında çıktığı Sivasspor ve Galatasaray maçlarında ilk devrede bulduğu gollerle 3 puan almasını bildi. Trabzonspor, Sivasspor’u 3-1 yendiği maçtaki gollerini 7, 14 ve 27. dakikalarda buldu. Karadeniz ekibi, Galatasaray derbisinde ise 3, 25, 45 ve 90. dakikalarda bulduğu gollerle zinde rakibini 4-0 mağlup etmeyi başardı.

Trabzonspor ’da Hugo Rodallega ve Anthony Nwakaeme, Spor Toto Süper Lig’de Kasımpaşalı futbolcular Mbaye Diagne ve Trezeguet’nin ardındaki en iyi hücum ikilisi oldu. Kasımpaşalı Diagne ve Trezeguet, ilk 4 maçlık dönemde toplam 7 kez ağları havalandırırken, Trabzonsporlu Rodallega 3 ve Nwakaeme ise 2 gol ve 1 asistle, Diagne ve Trezeguet ikilisini izledi. 

Son Dakika Spor Haberleri için altında kaydırın.