Ufuk Sarıca, Almanya ’da Yaşayan Gurbetçilerden Yardım İstedi!

Ufuk Sarıca, Almanya ’da Yaşayan Gurbetçilerden Yardım İstedi!
Ufuk Sarıca, Almanya ’da Yaşayan Gurbetçilerden Yardım İstedi!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ufuk Sarıca, 2019 FIBA Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri ’nde oynanacak Karadağ ve Slovenya maçları öncesi Almanya ’da gerçekleşecek VTG Süper Kupa ’nın performanslarını görmeleri açısından önemli olduğunu kaydetti.

2019 FIBA Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri 2. Tur I Grubu’nda bulunan ay yıldızlı ekip 14 Eylül’de Ankara’da Karadağ, 17 Eylül’de deplasmanda Slovenya ile çaba edecek.

12 Dev Adam ’ın tecrübeli başantrenörü Ufuk Sarıca, Hamburg ’da düzenlenecek VTG Süper Kupa ’ya ilişkin Türkiye Basketbol Federasyonu ’nun resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Kayda Değer ve verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini vurgulayan Sarıca, şu ifadeleri kullandı:

“Slovenya’da gerçekleştirdiğimiz zor ve kondisyon ağırlıklı çalışmalardan daha sonra çalışmalarımıza İstanbul’da devam ettik. Bu dönemde sadece bir hazırlık maçına çıkabildik. Karadağ ve Slovenya ile oynayacağımız manâlı karşılaşmalar öncesinde maç ritmimizi yetişmek için Süper Kupa’yı fazla önemsiyoruz. Burada yer alan rakiplerimiz ciddi ekipler. Manâlı iki mücadeleye çıkacağız. Ilk karşılaşmamız olan Almanya müsabakası çok sert geçecek. Burada sergileyeceğimiz performans, eksiklerimizi görmek açısından belirleyici olacak. Karşılaşmalar Almanya’da oynanacağı için gurbetçi vatandaşlarımızı bu maçlarımıza bekliyoruz.”

Son Dakika Spor Haberleri için altında kaydırın.