Belediye Başkanı Ak’tan Personele Doğum Günü Sürprizi

Belediye Başkanı Ak'tan Personele Doğum Günü Sürprizi
Belediye Başkanı Ak'tan Personele Doğum Günü Sürprizi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın öncülüğünde “Gönül Belediyeciliği” doğrultusunda Ağustos ayında ilki düzenlenen doğum günü kutlama programının ikincisi Eylül ayında doğan Keçiören Belediyesi personelleri için yapıldı.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Gönül Belediyeciliği” seferberliği zarfında öğlen yemeğinde belediye personelleriyle bir araya geldi. Ak, belediye personellerinin dayanışmasını ve birlikte çalışmasını kuvvetlendirmeyi amaçlayan öğlen yemeğinde Eylül ayında doğan personellerin doğum gününü kutladı. Eylül ayında doğan en ihtiyar ve en genç personel, kesilecek pasta için öteki personelleri de temsilen Başkan Ak’ın yanında yer aldı. Anma programı, Keçiören Belediyesi hizmet binasında yer alan teras katında gerçekleştirildi.

İnsanları birbirine yaklaştıran ve kaynaştıran organizasyonların birlik ve birliktelik için önemli olduğuna şive yapan Ak, “İçerisinde bulunduğumuz ayda doğan personellerimizin doğum gününü kutlama geleneğini geçen ay başlatmıştık. Hemen de Eylül’de doğan personellerimizin doğum gününü kutlayarak onlarla bir araya geldik. Çalışma ve dayanışma azmini önce kendi içimizde güçlendirmek gerektiğinin bilinciyle milletimiz için hizmet eden her bir çalışanımızdan Allah razı olsun. Hayata geçirdiğimiz bu sosyal projemizle Keçiörenli vatandaşlarımızla birlikte Keçiören Belediyesi olarak büyük bir aile olduğumuzu gönülden hissediyoruz ve hissettiriyoruz. sırası gelmişken Eylül ayında doğan arkadaşlarımıza dinç ve şanslı bir ömür diliyorum” dedi.

Belediye personelleri ile sohbet eden ve armağan takdiminde yer alan Ak, personellerle anı fotoğrafı da çektirdi. – ANKARA