Başkan Yemenici’den Öğretmenlere Türk Bayrağı

Başkan Yemenici'den Öğretmenlere Türk Bayrağı
Başkan Yemenici'den Öğretmenlere Türk Bayrağı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

24 Kasım Öğrtemen Günü sebebiyle okulları gezen Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici öğretmenlere Türk Bayrağı armağan etti. Başkan Yemenici’nin bayrak armağan etmesi öğretmenleri öbür bir sevindirdi.

Akçokaca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici eğitim kurumlarını gezmeye devam ediyor. Yemenici, 24 Kasım Günü sebebiyle Piri Reis Lisesi, Hamiyet Sevil İlköğretim Okulu, Ayazlı Kreş, Atatürk Ortaokulu, Esvet-Dilek Sarıoğlu Kreş, Nene Hatun Lisesi okullarını ziyaret etti öğretmenler bir araya geldi. Gittiği her okulda tüm öğretmenlere Türk Bayrağı armağan eden Başkan Yemenici öğretmenler kadar takdirle karşılandı.

Akçakoca Belediyesi olarak eğitime daima destek verdiklerini muhabere eden Cüneyt Yemenici, 24 Kasım Öğretmenler Günün haftası münasebeti ile bilgisini ve becerisini aktaran tüm öğretmenlere şükranlarını sunduğunu belirterek “Ilk Kez bu tanrısal mesleği yapan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Akçakoca Belediyesi olarak eğitime olan desteğimiz defalarca devam edecek. Sizlerin bir uçtan bir uca çocuklarımız geleceğe daha belirlenmiş adımlar ile ilerliyor. Ben ilk önce sizlerin çocuklarımıza verdiğiniz bu data ve birikimlerinizden nedeniyle teşekkür ediyor, 24 Kasım Öğretmenler gününüzü bir kere daha kutluyorum” diye konuştu. – DÜZCE