Başkan Erdoğan: Döviz alma yoluna gitmeyin

Başkan Erdoğan: Döviz alma yoluna gitmeyin
Başkan Erdoğan: Döviz alma yoluna gitmeyin
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Trabzon Valiliği kadar organize edilen akşam yemeği’ne katıldı. Burada hitabe yapan Erdoğan sanayicilere uyarıda bulundu. Erdoğan, ”Bankalara saldırarak döviz alma yoluna gitmeyin” dedi.

“SABRETTİK SONUNDA ZAFERE ULAŞTIK”

Başkancu Erdoğan, ”Biz ulusal bir çerçeve içinde kalmış değiliz, uluslararası bir parıltı söz konusu. Milletin desteği arkamızda olduğu sürece kimse bizi hedeflerimize ulaşmaktan alıkoyamaz. Sabreden kimse zafere ulaşır, sabrettik sonunda zafere ulaştık.

“BU MİLLETİ HİÇ TANIMIYORLAR”

Sevr’i hayata aşmak için vatanımızı işgal etmek isteyenler Tuzlu Gölü’nde salamura olmaktan paçayı son anda kurtardılar. Son bir asırdır çoğu kere bu millete kefen biçenlerin tamamı eninde sonunda büyük bir bozgun yaşadı. 10 bin kilometrede öteden bize emir vermeye çalışıyorlar. Bu milleti hiç tanımıyorlar.” ifadelerini kullandı.

“MİLLETİMİZ GÖNLÜNÜ FERAH TUTSUN”

Erdoğan, döviz kurlarında hareketliliğe ilişkin ise, ”Kur silahı üzerinden ekonomimizi sarsabileceklerini sanıyorlar. Türkiye’nin notunu imdirecekmiş. İndirsen ne yazan. Bu halk müziği mandacılığı yüz yıl öncesi elinin tersiyle itmiş bir ırk. Türkiye’yi korkutma etmek hiçbir kredi derecelendirme kuruluşunun haddi değildir. Milletimiz gönlünü ferah tutsun” şeklinde konuştu.