Arabasını yıkayıp temizlemek istemeyen lastikçiyi öldürdü

Arabasını yıkayıp temizlemek istemeyen lastikçiyi öldürdü
Arabasını yıkayıp temizlemek istemeyen lastikçiyi öldürdü
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gölbaşı ilçesinde, çevredeki esnafa kan kusturan ve esnaf tarafından ’Terör Ahmet ’ diye tanıdık Ahmet I., 1 Ağustos sabahı lüks otomobiliyle Turgut Özal Bulvarı üzerindeki akaryakıt istasyonuna geldi.

‘BU BENİM İŞİM DEĞİL’ CEVABINA SİNİRLENDİ

Ahmet I., arabasını yıkamasını istediği lastikçi Şevgi Aydınlatılmış ’un “Bu benim işim yok.” cevabı üzerine küfrederek istasyon çalışanını 4 el alev ederek ayaklarından yaraladı. Zarar Görmüş Açık Fikirli, çalışır vaziyetteki Ahmet I. ’nın arabasına binerek kaçmak istedi.

ARABAYA ATEŞ AÇTI

O sırada sürücü koltuğunun yanında oturan C.A. arabadan atlarken, lastikçinin kaçtığını fark eden Ahmet I. silahla arabaya 10 el ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Aydın seyir halindeki aracın içerisinde hayatını kaybederken, vasıta bir otomobile ve bir ağaca çarparak durdu.

Kısa sürede durum yerine intikal eden sağlık ekipleri Kültürlü ’un cansız bedenini araçtan çıkarırken, polis ekipleri de olay yerine emniyet şeridi çekti.

Aydınlatılmış ’un cenazesi savcının incelemesinin arkasında Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, Ankara Güvenlik Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri kaçan Ahmet I. ’nın peşine düştü.

Arabasını yıkayıp temizlemek istemeyen lastikçiyi öldürdü

POLİSE ATEŞ AÇTı

Yaşanan kovalamaca sonucu Ankara ’nın Gölbaşı ilçesinde sıkıştırılan “Terör Ahmet” lakaplı Ahmet I., polislere ateş açtı. daha sonra silahı kafasına dayayan Ahmet I. ’yı bir anlık dalgınlığından yararlanarak etkisiz ayla getiren polis, zanlının üzerinde çoğu sahte kimlik ele geçirdi.

Arabasını yıkamak istemeyen lastikçiyi öldürdü

SİLAHI ZORLA ALMIŞ

7 öbür suçtan arandığı ve hapishane firarisi olduğu öğrenilen Ahmet I. ’nın olayda kullandığı silahı olayın yaşandığı gün bir ağırlama merkezinde benzer masada oturduğu Bilirkişi Çavuş B.B. ’den zorla aldığı belirlendi.

TUTUKLANDI

Gözaltına alınan Ahmet I., emniyetteki ifadesinden sonra adliyeye sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, silahını kaptıran Bilirkişi Çavuş B.B. hakkında ise soruşturma açıldı.