Başkan Erdoğan’ın ziyaret edeceği iller

Başkan Erdoğan'ın ziyaret edeceği iller
Başkan Erdoğan'ın ziyaret edeceği iller
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinin peşinde ilk il ziyaretlerini en çok oy aldığı birincil 3 il olan Bayburt, Gümüşhane ve Rize ile Trabzon’a yapacak.

CUMARTESİ BABA OCAĞINDA

Yarın Bayburt ve Gümüşhane’yi, cumartesi günü baba ocağı Rize’yi ziyaret edecek olan Erdoğan, pazar günü ise Trabzon’a geçecek.

3 JURNAL TUR

Üç jurnal Doğu Karadeniz turu dahilinde Erdoğan, özel sektörün ve millet kuruluşlarının yatırımlarının açılışını da yapacak.

24 Haziran seçimlerinde kendisini destekleyen vatandaşlara teşekkür edecek olan Erdoğan, bilhassa lokal seçime karşın mesajlarını da paylaşacak.

Başkan Erdoğan'ın ziyaret edeceği iller

HAVADAN PROJE DENETİMİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde yer alan bir takım bakanlar da eşlik edecek. Erdoğan, ayrıca bölgede aralıksız projelerdeki son durumu da yerinde inceleyecek.

Helikopterle havadan denetim yapacak olan Erdoğan, özellikle Rize-Artvin Havaalanı, Yusufeli Barajı gibi alan projelerinin son durumu hakkında yetkililerden veri alacak.

Erdoğan’ın bilhassa Gümüşhane ve Bayburt’ta hizmet verecek havalimanı ile ilgili de mesajlar vermesi bekleniyor.

EN ÇOK OY ALDIĞI 3 İL

24 Haziran seçimlerinde Erdoğan’ın en fazla oy aldığı birincil üç il Bayburt, Gümüşhane ve Rize olmuştu. Erdoğan, Bayburt’ta yüzde 82,1, Gümüşhane’de yüzde 77,1, Rize’de yüzde 76,9, Trabzon’da ise yüzde 69,4 oy almıştı.