Antalya’da soyguncular evine girdikleri kadını dövdü

Antalya'da soyguncular evine girdikleri kadını dövdü
Antalya'da soyguncular evine girdikleri kadını dövdü
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay sabah saatlerinde Manavgat ilçesi Yukarı Pazarcı Mahallesi ’nde bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye takriben, dün sabahleyin saat 06.00 sıralarında tuvalete gitmek üzere uyanan T.T. (65), odasının kapısını açtığında maskeli iki kişiyle aleyhinde karşıya geldi. T.T. ilk tesadüf esnasında yaşanan arbedede soygunculardan birinin maskesini çekip yüzünü açığa çıkardı. Bunun üstüne T.T. ’nin ağzını bağırmaması için koli bandıyla kapatan soyguncular, elini ve ayağını da bağladıktan sonra başına bir şal geçirip evdeki altınların yerini söyletmek için uzun zaman tartakladı.

Yüzü kanlar içinde kalan kadın yeniden soyguncular kadar yerde sürüklenip tekmelendi. Evdeki altınların yerini söylemesi için takriben 2 saat boyunca zulüm görebilen bayan soyguncuların elinden kurtulmak için altınların yerini söyledi. Bu süre içinde evin her yerini arayıp odaları hemen hemen savaş alanına çeviren maskeli soyguncular, kadının söylediği yerde altınları buldular ancak bununla da yetinmediler. Evde başka altın olduğunu düşünen soyguncular, kadına bir zaman daha bedensel güç uyguladı.

YAŞLI KADINI HASTANELİK EDİP EVİ SAVAŞ ALANINA ÇEVİRDİLER

Takati kalmayan kadın balkona çıkması halinde komşulardan birinin görüp destek edeceğini düşünerek, balkondaki saksının içinde altın olabileceğini söyledi. Orayı da denetçi maskeli soyguncular altını bulamayınca bu kere paraların peşine düştü. İçinde 200-300 TL civarında parası bulunan cüzdanın yerini de soygunculara söyleyen T.T., bankada parası olduğunu, banka defterini ve kimliğini alıp o parayı da çekebileceklerini söyleyip canını kurtarmaya çalıştı. Yaklaşık 2 saat süren kabusun ardındaki evden 4 altın bilezik, bir zincir 1 sarı lira ve 300 TL parayı çalan soyguncular savaş alanına çevrilmiş bir konut ve hastanelik edilmiş ihtiyar bir kadını geride bırakıp durum yerinden kaçtı.

Antalya'da soyguncular evine girdikleri kadını dövdü

SÜRÜNEREK DIŞ KAPIYA DEĞIN GİDİP BAĞIRARAK YARDIM İSTEDİ

Soyguncular gittikten sonra bağırmaması için ağzına tıkılan bez parçasını diliyle çıkarmayı başaran kadın ’imdat ’ diye bağırdı ancak sesini kimseye duyuramadı. Yaralı halde sürüne sürüne dış kapıya dek dışarı giden kadın, soyguncuların giderken açık bıraktıkları kapının önüne değin çıkıp baştan bağırmaya başladı. O esnada kapının önünden geçen bir kişinin sesi duymasıyla olay yerine ambulans ve polis ekipleri geldi. T.T. durum uygun yapılan birincil müdahalenin gerisinde hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı.

Manavgat Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri Çözümleme ekibi ve Asayiş Ofis Amirliği ekipleri evde ve çevrede incelemelerde bulundu. Ekipler, evin yakınında bulunan emniyet kameralarının görüntülerini izleyerek soyguncuların kimlikleri hakkında veri topladı. 2 kaburga kemiği kırılan ve aldığı yumruk darbeleri sebebiyle yüzünden yaralanan bayan hastanede tedavi altına alınırken polis soyguncuların yakalanabilmesi için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Antalya'da soyguncular evine girdikleri kadını dövdü

“SÜRÜNEREK KAPIYA GİTTİM VE BAĞIRMAYA BAŞLADIM”

Manavgat Devlet Hastanesinde yaşadığı olayı anlatan T.T, “Ben 6 ’yı 5 geçe tuvalete gitmek için kapıyı açtığımda dış kapının önünde 2 kişiyi gördüm. Birisi saçlarımdan yapışarak yüzümü tırmaladı. sırası gelmişken ben de bir tanesinin yüzündeki maskeyi çıkardım saçsız ve uzun suratlıydı. Bağırmamam için ağzımı koli bandıyla kapattılar. Ellerimi ayaklarımı bağladılar. Yüzümü bir örtü ile kapattılar. ’Altınların nerede olduğunu söylersen sana bir şey yapmayacağız ’ dediler. Öldüreceklerini sandım ve ’bana bir şey yapmayın yerini söyleyeceğim ’ diyerek yerini gösterdim. Bana bulamadıklarını söyleyerek yüzüme vurmaya başladılar. Ben de paramı her şeyimi alabileceklerini bana bir şey yapmamalarını istedim. 3 bilezik, 1 burma, altın kolye ve minik altınların olduğu kutuyu kırıp aldılar. Cüzdanımdaki 300-400 yüz lirayı ve banka cüzdanımı da aldılar. Yüklük dahil evimde ne varsa hepsini yerlere serip aradılar. Ayaklarımı ellerimi bağlayıp ağzıma sesimin çıkmaması için bez tıkadılar. Onların gittiğini anlayınca ağzımdaki bezi çıkarıp sürünerek kapıya gittim ve bağırmaya başladım. Merdivenlerden sürünerek indim. Yoldan geçen birisi beni gördü ve destek etti.” dedi.

Antalya'da soyguncular evine girdikleri kadını dövdü