Meksika’da düşen uçağın yere çakılma anları ortaya çıktı

Meksika'da düşen uçağın yere çakılma anları ortaya çıktı
Meksika'da düşen uçağın yere çakılma anları ortaya çıktı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meksika’da dördü mürettebat 101 birey taşıyan bir gezgin uçağı, Durango kentindeki Guadalupe Victoria havalimanından kalktıktan kısa zaman sonra yakınlardaki bir tarlaya düşmüştü.

Salı günü gerçekleşen olayda yaralananlar bulunurken can kaybının bulunmadığı açıklanmıştı. O olaya ilişkin kaza hatıra görüntüleri ortaya çıktı.

HIZLA BOY KAYBETTİ

Başkent Meksiko City’ye gitmek için havalanan uçaktaki 101 birey, uçağın şipşak tepe kaybetmesiyle byüük panik yaşadı. Sert iniş anonsunun yapılmasıyla hazırlanan yolcular korkuyla çarpışma anını bekledi.

Meksika'da düşen uçağın yere çakılma anları ortaya çıktı

ALEVLER İÇİNDE KALDI

Uçağın şipşak zirve kaybetmesinin derhal arkasında kısa zaman içerisinde yerle bağlantı eden E190 tipi uçağın motorlarından alevler çıktı. Bir süre iniş yaptığı tarlada sürüklenen uçak metreler sonradan durabildi. İçindeki yolcular alevlerin sardığı uçakta büyük panik yaşadılar.

Meksika’da düşen uçağın yere çakılma anları

SAĞ OLARAK KURTULDULAR

Bir süre sürüklenen uçak, metreler sonradan durdu, içindeki yolcular da ivedi çıkışları kullanarak hemencecik tahliye oldu. Kazada yalnızca pilot ağır yaralanırken, öteki yolcular mucize eseri dehşet kazayı hafif zarar görmüş olarak atlattı.

Yaralanan 85 kişiden 37’si tedavi için hastaneye kaldırıldı. Diğer yolcular ise aileleriyle evlerine gitti. Durango eyaletinin valisi Jose Aispuro,  fırtınaya yakalanarak düşen uçakta kaza sonrası meydana çıkan yangının söndürüldüğünü açıklama ederken uçağın düşüş sebebinin dolu fırtınasına yakalanması olduğunu belirtti.