AK Parti’nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sekmen’e Coşkulu Karşılama

AK Parti'nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sekmen'e Coşkulu Karşılama
AK Parti'nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sekmen'e Coşkulu Karşılama
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti’nin yerel seçimlerde her tarafta Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterdiği Mehmet Sekmen, Erzurum’da coşkuyla karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığına Mehmet Sekmen’in namzet gösterildiğini açıklamasının arkasında Erzurum Havalimanı’nda Sekmen’i yerine getirmek için yüzlerce birey toplandı.

Büyükşehir Belediyesi Mehteran ekibi ve davul zurna ile karşılanan Sekmen’e vatandaşlar tezahüratta bulunarak, “Efsane Başkan hizmete devam” yazılmış pankart açtı.

Tercih otobüsü ile AK Parti Erzurum İl Başkanlığı önüne gelen Sekmen’e, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Recep Akdağ, Selami Altınok, İbrahim Aydemir, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Belirli Öz, ilçe belediye başkanları ile partililer ve vatandaşlar eşlik etti.

Burada kurulan platformda vatandaşlara seslenen Sekmen, belediye başkanlığı yaptığı 5 yılı geride bıraktıklarını belirterek, “Yeni 5 yılın başlangıcını yapıyoruz. Yaptığımız hizmetler yapacağımız hizmetlerin teminatıdır. Allah nasip ederse bu ekiple, AK kadrolar ile fazla güzel hizmetlere imza attık, atmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Erzurum’un yeni dönemde değişeceğini dile getiren Sekmen, yerinde saymayan, sürekli ilerleyen bir Erzurum için canı gönülden çalışacaklarını anlattı.

Sekmen, AK Parti Erzurum Milletvekilleri ve Parti teşkilatlarıyla bir tüm olduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Biz yumruk gibi bir bütünüz. Ülkemiz ve şehrimiz bizden hizmet bekliyor. Türkiye’yi çökertmek için dünya gözünü Türkiye’ye dikmiş, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı takip ediyorlar. Biz buradan haykırıyoruz, Erzurum ve Türkiye çökmeyecek, Cumhurbaşkanımızın gerisinde AK kadrolarla dimdik duracağız. Allah’ın izniyle köy köy, ilçe ilçe, mahalle semt hizmetlere devam edeceğiz. Bizim aşkımız, hizmetimiz pazara değin yok, mezara kadardır. “

Adaylığı için bahşedilen kararın hayırlara vesile olmasını dileyen Sekmen, Erzurum’un marka şehir halkı olma yolunda devam edeceğini, Erzurumluların laf konusu seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’nin arkasında duracağını ifade etti.

“AK Parti’ye teveccüh büyük”

AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ da lokal seçimlerde AK Parti’ye ilgi ve teveccühün büyük olduğunu belirterek, “Bir ilçemizden birçok belediye başkan adayının çıkması fiilen AK Parti’nin zenginliğidir. Bu şart insanların AK Parti’nin hizmet edeceğine inanıp güveniyor olması demektir. Seçilen tüm belediye başkan adaylarımızın ardındaki defalarca birlikte duracağız ve yoğun şekilde çalışarak gelecek 4 ayda AK Parti’nin bayrağını en yükseklere dikeceğiz.” diye konuştu.

Milletvekili Altınok da Sekmen’in 5 yıldır Erzurum’a büyük hizmetler sunduğunu belirterek, şunları dile getirdi:

“AK Parti’nin Erzurum’da 17 yıldır süren başarısını, bitmiş benzer başarıyla ve daha büyük başarıyla taçlandırabilmesi için Cumhurbaşkanımız Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen’i bir 5 yılda bu yarışa girebilmek için görevlendirdi. Milletvekillerimizle, il ve ilçe teşkilatlarımızla birlik ve birliktelik içinde bugüne dek olduğu gibi bundan daha sonra aha büyük hizmetler edebilmek için yeni projeler ve yatırımlarla Erzurumluya hizmet namına çaba göstereceğiz.”

Milletvekili Aydemir de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Erzurum’a fazla güvendiğini ve siklet verdiğini vurguladı.

Aydemir, “Cumhurbaşkanımızı mahcup etmeyeceğiz. İlçe belediye başkanları belirlendikten daha sonra ‘Bismillah’ diyerek Erzurum’dan hiç beklenmedik bir özel sonuç alacağız. AK kadro burada, takım burada.” ifadesini kullandı.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Belli Öz ise Sekmen’e başarılar dileyerek, birlik ve birliktelik içinde çalışıp Erzurum’da AK Parti’nin bayrağını dalgalandıracaklarını söyledi.