AK Parti’li Özel İskenderun’da Iletişim Ofisinin Açılışını Yaptı

AK Parti'li Özel İskenderun'da Iletişim Ofisinin Açılışını Yaptı
AK Parti'li Özel İskenderun'da Iletişim Ofisinin Açılışını Yaptı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın milletvekillerinin seçim çevrelerinde bürolarda çalışması talimatı üstüne Hatay’ın İskenderun ilçesinde irtibat bürosu açtı.

Irtibat ofisini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda açtıklarını ifade eden Milletvekili Özel, “İskenderun, Hatay söz konusu olduğunda, hizmet laf konusu olduğunda hayatın siyasetten ibaret olmadığını, yegane ülkümüzün de, davamızın da Hatay’a hizmet vermek olduğunu, vurgulamak ve afişe etmek için buradalar. Seçim döneminde sıklıkla bahsettik, milletvekili irtibat ofisi, gerçekten burası milletvekili irtibat ofisi yok. Milletin evi milletin ofisi. Burada bu ofis vesilesiyle inşallah sizleri Ankara’da yormamak, mahallinde buradaki bürokraside çözülebilecek problemleri sahada saptama edip, burada çözmek ve sizlerle burada dinç bir iletişim kurabilmek amacı ile yeniden Cumhurbaşkanımızın talimatı ile bu ofisi açmış bulunuyoruz” dedi.

Milletvekilinin vekaleti asıldan aldığını, belli başlı olanın halk olduğunu gösteren Özel, “Asaletin sahibi millettir ve siyaset oysa halkın duasını ve hakkın rızasını kazanma nedeniyle yapılır” dedi.

Yoğun bir kalabalığın olduğu açılış töreninde, yapılan duaların arkasından AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, ‘Milletvekili Iletişim Ofisi’ açılışı gerçekleştirildi. Açılışa katılan CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Hatay’ın çok güzel bir kent olduğunu açıklama ederek, “Renkliliklerimizle, farklılıklarımızla, renklerimizle güzeliz. Siyasi düşüncelerimiz birbirimizden fazla ayrı. Siyasete bakış açımızda öbür. Lakin laf konusu İskenderun’sa, İskenderun’a hizmet konusu önümüze geldiğinde biz iki kardeş, on kardeş, on bir kardeş siyasi şapkalarımızı çıkartıp siz Hataylılara ve İskenderunlulara hizmet etmeye ant içtik. Bu iyi niyetle bir aradayız. Bahtı Açık uğurlu olmasını diliyorum. Şehrimize iyi hizmetler sunacağından eminim. Kendisine de başarılar diliyorum. Hepimize şanslı şanslı olsun” diye konuştu.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ‘Milletvekili Iletişim Ofisi’nin açılışına AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdülkerim Güven, 22. Dönem AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Soydan, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Mil, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İskenderun Ortodoks Cemaati Vakıf Başkanı Can Teymur, Alevi Kanaat Önderleri, işadamları, STK temsilcileri, partililer ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. – HATAY