Milletvekili Özel Iletişim Ofisini Açtı

Milletvekili Özel Iletişim Ofisini Açtı
Milletvekili Özel Iletişim Ofisini Açtı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milletvekili Özel irtibat ofisini açtı
Milletvekili Özel, “Milletvekili vekaleti asıldan alır, asaletin sahibi millettir”

HATAY – AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın milletvekillerinin seçim çevrelerinde bürolarda çalışması talimatı üstüne Hatay’ın İskenderun ilçesinde iletişim bürosu açtı.
Milletvekilinin vekaleti asıldan aldığını, başlıca olanın halk olduğunu belirten Milletvekili Özel, “Asaletin sahibi millettir ve siyaset fakat halkın duasını ve hakkın rızasını kazanma nedeniyle yapılır” dedi.
Irtibat ofisini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda açtıklarını ifade eden Milletvekili Özel, “İskenderun, Hatay laf konusu olduğunda, hizmet söz konusu olduğunda hayatın siyasetten ibaret olmadığını, yegane ülkümüzün de, davamızın da Hatay’a hizmet etmek olduğunu, vurgulamak ve ilan etmek için buradalar. Seçim döneminde sıklıkla bahsettik, milletvekili irtibat ofisi, gerçekte burası milletvekili irtibat ofisi yok. Milletin evi milletin ofisi. Burada bu büro vesilesiyle inşallah sizleri Ankara’da yormamak, mahallinde buradaki bürokraside çözülebilecek problemleri sahada tespit edip, burada çözmek ve sizlerle burada sağlıklı bir iletişim kurabilmek amacı ile yine Cumhurbaşkanımızın talimatı ile bu ofisi açmış bulunuyoruz” dedi.
Yoğun bir kalabalığın olduğu başlangıç töreninde, yapılan duaların peşinde AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, ‘Milletvekili Irtibat Ofisi’ açılışı gerçekleştirildi.
Açılışa katılan CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Hatay’ın fazla hoş bir kent olduğunu açıklama ederek, “Renkliliklerimizle, farklılıklarımızla, renklerimizle güzeliz. Siyasi düşüncelerimiz birbirimizden çok bambaşka. Siyasete görüntü açımızda farklı. Fakat laf konusu İskenderun’sa, İskenderun’a hizmet konusu önümüze geldiğinde biz iki kardeş, on kardeş, on bir kardeş siyasi şapkalarımızı çıkartıp siz Hataylılara ve İskenderunlulara hizmet etmeye yemin içtik. Bu iyi niyetle bir aradayız. Uğurlu uğurlu olmasını diliyorum. Şehrimize iyi hizmetler sunacağından eminim. Kendisine de başarılar diliyorum. Hepimize uğurlu uğurlu olsun” diye konuştu.
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ‘Milletvekili Irtibat Ofisi’nin açılışına AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdülkerim Güven, 22. Dönem AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Soydan, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Eksen, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İskenderun Ortodoks Cemaati Vakıf Başkanı Can Teymur, Alevi Kanaat Önderleri, iş adamları, STK temsilcileri, partililer ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.