AK Parti Milletvekili Doğru: ‘Acıda Olsa Bir Tamirat Sürecini Yaşayacağız’

AK Parti Milletvekili Doğru: 'Acıda Olsa Bir Tamirat Sürecini Yaşayacağız'
AK Parti Milletvekili Doğru: 'Acıda Olsa Bir Tamirat Sürecini Yaşayacağız'
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Dürüst, yılsonuna dek ekonomideki dengelerin yerine oturacağını belirterek, “Ülke olarak acıda olsa bir tamirat sürecini yaşayacağız” dedi.

Abdullah Dürüst, Türkiye Gazetesi Adana Alan Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. Ziyarette, Türkiye Gazetesi Alan Temsilcisi Cumali Geleri, Bölge Müdürü Yardımcısı Mehmet Güven ve Zafer Bariz ile sohbet eden Milletvekili Dürüst, ekonomideki dalgalanma ve lokal seçimler konularında fikir alışverişinde bulundu.

Yılsonuna değin ekonomideki dengelerin yerine oturacağını söyleyen Içten, “Ülke olarak acıda olsa bir tamirat süreci yaşayacağız. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunların üstesinden liderimizin basiretli ve kararlı yaklaşımı ile bugüne geldik. Bu savaşı da birlik birliktelik içerisinde aşacağımıza inanıyorum. Türk halkı onurlu bir millet, ülke meselelerinde asla kişiye özel çıkarlarını acele ile fedakarlık göstermiştir” dedi.

Yerel seçim çalışmalarına başladıklarını vurgulayarak, halkın isteklerini, beklentilerini yakından görmek için sahada oldukları kaydeden Doğru, “Adanamızı daha gelişmiş, yaşanabilir, alımlılık merkezi haline getirmek için çalışacak bir belediyeciliği AK Parti başaracak inşallah” diye konuştu.

Türkiye gazetesinin ülkenin en kararlı, objektif ve yapıcı yayınlarıyla çizgisini muhafaza ettiğini, manevi değerleri önemsediğini ve her daim takdir ettiklerini söyleyerek, “Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. – ADANA