Kocaeli İyi Parti İl Yönetimi, Görevden İstifa Etti

Kocaeli İyi Parti İl Yönetimi, Görevden İstifa Etti
Kocaeli İyi Parti İl Yönetimi, Görevden İstifa Etti
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Merkezi’nin çağrısı üstüne, Kocaeli İl Başkanı Serdar Kaman ve idare heyeti üyeleri, görevlerinden istifa etti.

İYİ Parti’nin ülke genelindeki teşkilatlarında yapılacak revizyon için tüm il başkanları ve yönetimlerin istifası istendi. Kocaeli’deki İYİ Parti idare heyeti üyeleri de bu çağrıya uydu. İl Başkanı Serdar Kaman ve yönetim kurulu üyeleri, görevlerinden istifa etti. Kaman, il başkanı olarak son basın açıklamasını yaptığını belirterek, “İstifa etmemin nedeni bütün ülkede il başkanları yönetimleri ve disiplin kurulu üyelerinin genel merkez kadar istifası istenmiş olmasıdır. Bunun temel nedeni ise yenilenme ihtiyacının doğmuş olmasıdır. Biz de yönetim olarak istifa ettik. Şu lahza idare düşmesi için imza topluyoruz. İmza toplanınca dernekler masasına ileteceğim. Idare düşmüş olacak. Ben de bugün itibarıyla istifa ediyorum. Önümüzdeki hafta istifa edenlerin yerine yeni idare gelecek” dedi.

İlçelerde de istifa süreci olacağını kaydeden Serdar Kaman, “İlçelerdeki yenilenme prosedürleri ayrı olacak. İl başkanları tamamlandıktan daha sonra ilçeler değişecek. Bazı ilçeler görevine devam edecektir. Lokal seçimlere tamir edilmiş olarak gireceğiz. İnşallah yapılan bu çabalar emekler hem partimize hem de Türkiye’mize uğurlu olur” diye konuştu.

– Kocaeli