AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: ‘Yerel Seçimlerden Büyük Bir Zaferle Çıkacağız’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: 'Yerel Seçimlerden Büyük Bir Zaferle Çıkacağız'
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: 'Yerel Seçimlerden Büyük Bir Zaferle Çıkacağız'
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar öteki ilçe belediye başkanları ile birlikte AK Parti Lokal Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Mehmet Özhaseki’ye ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Modern Kayseri’nin mimarı olan Mehmet Özhaseki’ye Develi kilimi ve Türk Bayrağı armağan eden Başkan Cabbar; “Büyüğümüz Mehmet Özhaseki’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine gelmesi tam manasıyla emanetin ehline teslim edilmesi anlamına gelmektedir. Kayseri’mizi bir dünya markası haline getiren Mehmet Özhaseki, bu görevini de layıkıyla yerine getireceğine ve AK Partimizin yerel yönetimlerde büyük galibiyet sağlayacağına inancım tamdır. Yeni görevinin kendisine, Develimize, şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

İlçe Belediye Balkanlarına kibar ziyaretlerinden nedeniyle teşekkürlerini ileten Mehmet Özhaseki; “Ülkemizi hesaplı ambargolarla mısra getirmek isteyen yerli ve tanıdık olmayan hainlere fırsat vermeden en güzel şekilde uğraş edeceğiz. Bu birlik ve beraberliğimizle önümüzdeki lokal seçimlerden de AK Parti olarak yeniden büyük bir zaferle çıkacağız” ifadelerini kullandı. – KAYSERİ