Adana’da kadın otobüs şoförüne hamle

Adana'da kadın otobüs şoförüne hamle
Adana'da kadın otobüs şoförüne hamle
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emine Özkul yönetimindeki Adana Büyükşehir Belediyesi’nin otobüsünde yolculuk yapan Necmi B., butona basıp, durak haricen inmek istedi. Durmaması üzerine sinirlenen Necmi B., Özkul ile tartışmaya başladı. Otobüsten inmek istediğini tekrarlayan Necmi B., negatif cevap alınca seyir halindeki Özkul’a tekme, tokat ve yumruk attı.

GÖZALTINA ALINDI

Özkul’u döven Necmi B.’ye, otobüstekiler güçlükle engel oldu. Emine Özkul, direksiyon kontrolünü yitirmemek için otobüsü yol kenarına park etti. Polise haber veren yolcular, kaçmaması için saldırganı otobüste alıkoydu. İhbarla gelen polis ekipleri, Necmi B.’yi gözaltına aldı. Emniyette sorgulanan Necmi B., Adana Adli Tıp Birimi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten daha sonra ‘kamu görevlisini bile bile yaralama’ suçundan adliyeye sevk edilecek.

YOLCULAR DA ŞIKAYETÇI OLDU

Otobüste dövülen ve vücudunun dağıtılmış yerlerinden yaralanan şoför Emine Özkul ise beraberindeki bir takım yolcularla Akıncılar Polis Merkezi’ne gidip, Necmi B.’den şikayetçi oldu.

Adana’da bayan otobüs şoförüne atak

“KADIN ŞOFÖRÜ BİR ERKEĞİ DÖVER GİBİ DÖVDÜ”

Olayın etkisinde kalan bir takım yolcuların gözyaşı döktüğü görüldü. Yolculardan şehit yakını olduğunu gösteren Mustafa Kılıç, Necmi B.’nin, Özkul’a saldırmasıyla otobüste panik yaşandığını söyledi. Kılıç, “Adam, kadın şoförü bir erkeği döver gibi dövdü, yumrukla saldırdı. Bir erkeğin bir kadını böyle dövmesine öncelikle tanık oldum” dedi. Emine Özkul, ifadesinin ardındaki karakola çağrılan sağlık durumu görevlilerince ambulansla Yüreğir Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Adana'da kadın otobüs şoförüne saldırı

Adana'da kadın otobüs şoförüne saldırı

Adana'da kadın otobüs şoförüne saldırı

Adana'da kadın otobüs şoförüne saldırı

Adana'da kadın otobüs şoförüne saldırı