Ada Basını Bu Haberle Çalkalanıyor! Mesut Özil ve Ekip Arkadaşlarından ‘Hippy Crack ’ Partisi

Ada Basını Bu Haberle Çalkalanıyor! Mesut Özil ve Ekip Arkadaşlarından ‘Hippy Crack ’ Partisi
Ada Basını Bu Haberle Çalkalanıyor! Mesut Özil ve Ekip Arkadaşlarından ‘Hippy Crack ’ Partisi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arsenal ’in yıldız oyuncusu Mesut Özil ’in takım arkadaşlarıyla birlikte bir gece kulübünde görüntüleri basına servis edilirken, Mesut Özil ’in ‘gülme gazı’ olarak tanıdık ‘azot protoksit’ kullandığı görülüyor.

Ada basınında, son dönemde Arsenal menajeri Unai Emery ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Mesut Özil ’le ilgili şok görüntüler ortaya çıktı.

Ağustos ayında düzenlenen bir partide çekilen görüntülerde, Mesut Özil ile ekip arkadaşları Alexandre Lacazette, Pierre-Emerick Aubameyang, Henrikh Mkhitaryan, Shkodran Mustafi, Sead Kolasinac ve Matteo Guendouzi Londra ’da bir gece kulübünde parti veriyor.

The Sun ’ın ulaştığı görüntülerde, ilk olarak Mesut almak üzere takım arkadaşlarının ‘gülme gazı ’ olarak bilinen ‘azot protoksit ’ kullandığı görülüyor.

Mesut ’un elindeki balondan gazı solumasının ardından diğer arkadaşlarına verdiği ve partide yer alan Arsenal ’in 19 yaşındaki genç oyuncusu Matteo Guendouzi ’nin gaz gerisinde baygınlık geçirdiği görülüyor.

The Sun ’da yer alan habere tarafından, Arsenal ’li futbolcular bu özel partide 70 ’ten fazla kadını eğlence etti ve hesap olarak 30 bin sterlin (204 bin TL) ödedi.

Bu görüntüler ardından İngiliz ekibinden ya da futbolculardan herhangi bir tanımlama gelmezken, İngiliz basını bu olay karşısında nasıl bir yaptırım uygulanacağını merak ediyor.

Azot protoksitin İngiltere ’de 18 yaş ve üzerindeki kişilere satışı hür. Son 3 senede satışlarının %400 ’ün üzerinde yükseldiği belirtilen gazın, vücudu oksijensiz bırakarak yürek krizine sebep olabileceği belirtiliyor.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.