Ziya Yılmaz: Şu Anda ev almanın tam zamanı

Ziya Yılmaz: Şu Anda ev almanın tam zamanı
Ziya Yılmaz: Şu Anda ev almanın tam zamanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün itibariyle başlayan ‘Türkiye için Kazanç Vakti!’ konut kampanyası 31 Ekim’e değin devam edecek. Bu kampanya; keza yatırımcıların, keza de proje sahiplerinin yüzünü güldürecek.

Dün Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, bir basın toplantısı düzenleyerek kampanyanın detaylarını aktardı.  DAP Holding Idare Heyeti Başkanı Ziya Yılmaz ise bugün kampanyayla ilgili kayda değer açıklamalarda bulunarak yatırımcıları uyardı.

“YATIRIMLIK KAYDA DEĞER BİR FIRSAT”

Kampanyayı değerlendiren Yılmaz; “Bu kampanya ile ev almanın cazibesi daha da artmış durumda. İnsanlara yalnızca oturumluk değil, aynı zamanda yatırımlık manâlı bir fırsat sunuluyor. Bu yüzden derhal konut almanın bütün zamanı.” ifadelerini kullandı.

“GEÇTİĞİMİZ YIL DA AYNI SEVİYEDEYDİ”

Türkiye’de 2018 ’in ilk 7 ayında 770 bin konutun satıldığını vurgulayan Yılmaz, “Bu sayı geçtiğimiz sene da benzer seviyelerdeydi. Lakin geçen sene bildiğiniz gibi konut kredi faiz oranları fazla daha düşüktü. Bunun yanında bu sene satılan 770 bin konutta, banka kredili konut satmak adedi geçen seneye kıyasla az kalsın 52 bin az. Bu da aslında, satışların manâlı kısmının peşin para gücü yüksek markalı ev üreticilerinin kendi finansman yöntemleriyle gerçekleştiğinin en kayda değer kanıtı.” diye konuştu.

Ziya Yılmaz: Şimdi ev almanın tam zamanı

“TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYUYORUZ”

Yılmaz; “Validebağ Konakları projemizde taşın altına elimizi koyuyor; Emlak Ev ile birlikte kendi gelirimizden fedakârlık ederek finans maliyetinin manâlı bir kısmını üstleniyoruz.” dedi.