Yuri Semin: Atak Oynamaya Çalıştık, Sonunda Galibiyeti Bulduk

Yuri Semin: Atak Oynamaya Çalıştık, Sonunda Galibiyeti Bulduk
Yuri Semin: Atak Oynamaya Çalıştık, Sonunda Galibiyeti Bulduk
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. Haftasında evinde Galatasaray ’ı 2-0 ’la geçen Rus ekibi Lokomotiv Moskova’nın deneyimli teknik adamı Yuri Semin, “Daha önceki karşılaşmalarımızda pozisyon bulmamıza karşın gol atamıyorduk. Bu maçta golleri bulabildik.” dedi.

Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Yuri Semin, Galatasaray karşılaşması sonrası basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

Maçın dostane bir hava içerisinde oynandığını vurgulayan Semin, “Grupta bu karşılaşmaya değin puanımız bulunmuyordu ve bunu yargı etmemiştik. Bu müsabakada saldırı oynamaya çalıştık. Sonunda da galibiyeti bulduk.” değerlendirmesinde bulundu.

Futbolcularını Galatasaray karşılaşmasına motive etmek namına ekstra bir çaba harcamadığını söyleyen Semin, “Zira Şampiyonlar Ligi ’nde yer edinmek herkese talih olmaz. Rakibimiz Galatasaray da güçlü bir takım. Keşke 3. golü de bulabilseydik.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray ’ın da pozisyonları olduğunu söyleyen 71 yaşındaki teknik adam, “Bu pozisyonlarda kaleci Guilherme bize takviye etti. Yarışma 2-2 de sonuçlanabilirdi ama İstanbul ’da oynadığımız ilk maç da 3-3 bitebilirdi.” biçiminde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.