Vali Demirtaş: ‘Vatandaşların Kolaylık ve Güvenli En Önemli Önceliğimiz’

Vali Demirtaş: 'Vatandaşların Kolaylık ve Güvenli En Önemli Önceliğimiz'
Vali Demirtaş: 'Vatandaşların Kolaylık ve Güvenli En Önemli Önceliğimiz'
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, vatandaşların rahat ve güvenliğinin sağlanmasının en manâlı önceliklerinden biri olduğunu söyledi.

Vali Demirtaş, Yarbaşı Şehit Erdoğan Çıtak, 5 Ocak Şehit Veli Ataşçı, Akıncılar, Cumhuriyet, Sarıçam, 100. Yıl Şehit Rüştü Bayram ve Fatih Polis Merkezi Amirliklerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Güvenlik merkezlerindeki görevlilerden, yan bulundukları bölgenin genel asayiş durumları ve gerçekleştirilen çalışmalar ile polis merkezlerinin ihtiyaçları hakkında detaylı bilgiler bölge Vali Demirtaş, vatandaşların refah ve güvenliğinin sağlanmasının en manâlı önceliklerinden biri olduğunu ifade etti.

Ziyaret ettiği polis merkezlerindeki emniyet mensuplarına, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden ve görevlerinde başarılar dileyen Vali Demirtaş, toplumsal barış ve huzurun tesisi ile vatandaşların güvenliği konusunun en kayda değer öncelikleri aralarında olduğuna dikkat çekti ve kamu otoritesi olarak bu konuda ellerinden gelen tüm çabayı göstermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. – ADANA